Brillen van Bril.nl

Ben je op zoek naar een hippe bril mét of zonder sterkte… weet je niet welk model of welke kleur bij je past? Ik heb de oplossing voor je namelijk: Bril.nl. De formule die zij hebben ontwikkeld vind ik dan ook echt uniek en erg handig!


Bij Bril.nl kun je 4 modellen aanvragen die kosteloos bij je worden afgeleverd (in een erg leuk doosje als ik mag zeggen) die je een week lang kunt uittesten, zo kun je dus, mocht je niet zeker zijn van je keuze, aan je moeder, vriend(in), zus, etc. laten zien wat zij ervan vinden en kun je ze kosteloos weer retour sturen waarna je je bril kunt bestellen! Handig toch!   1 2

Wat zeker meespeelt is de prijs, alle brillen kosten €98,- en zijn tevens verkrijgbaar in een zonnebril variant. In plaats van 1 dure bril kun je meerdere modellen kiezen voor een leuk prijsje zodat je bij elke outfit weer een andere bril kunt dragen. Niet geheel onbelangrijk, de brillen op sterkte die je aanschaft zijn extra helder, hebben een extra harde anti-kraslaag en meervoudige ontspiegeling. Dit alles zit in de prijs inbegrepen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.   Hoe gaat het in zijn werk: Op de site van Bril.nl kies je de brillen die jij wilt proberen, vervolgens laat je ze bij je bezorgen en hop passen maar! Zo kun je meteen testen of ze lekker zitten en of de kleur bij je past. Geen gedoe meer bij de opticien waar je maar relatief kort de tijd hebt en onhandig is als net je man/vriend of vriendin geen tijd heeft om mee te gaan.

3

Als je de sterkte weet is dat natuurlijk erg handig maar Bril.nl geeft je ook de mogelijkheid om naar de opticien bij jou in de buurt te gaan, die aangesloten is bij Bril.nl en zet automatisch jouw gegevens in het systeem van Bril.nl.   De service van deze prachtige site gaat erg ver en heeft ook een tevredenheidgarantie van 100%, na mijn persoonlijke ervaring kan ik je zeggen dat dit zeker van mijn kant ook zo is.   Hoe zit het dan als ik bij moet laten stellen en als ik na de bestelling toch niet helemaal tevreden ben hoor ik je zeggen 🙂 voor bijstellen ga je gewoon weer terug naar de aangesloten opticien en als je de bril toch niet echt top vindt gaat Bril.nl op zoek voor je naar een oplossing.

 

5
Model Thompsom |  1267 – C22
8
Model Reade  |  5009 – C3
7
Model Tribeca | A103 -C
6
Model Cortland | G027 – 001

 

Ik heb 4 van deze mooie modellen getest (en ja ik heb stiekem wel een bril voor veraf, ik zie met momenten niet echt goed welke vogels er fladderen en welk nummerbord mijn voorganger heeft, haha) en de volgende blogposts gaan over hoe je een model kiest wat bij je past, welke kleur en welke make-up past er bij je bril en ook belangrijk, het effect van make-up is tamelijk groot wanneer je een bril draagt, ik ga je laten zien wat het effect dan ook is.   Omdat het onder het thema “de ogen” valt blijft het uiteraard niet alleen bij post van deze prachtige brillen van Bril.nl maar ga ik het ook over verzorging van de huid rond de ogen hebben. De verzorging waar we denk ik niet altijd bij stil staan.

10 9 Wil je liever toch geen bril dragen maar hebben lenzen je voorkeur? Uiteraard heeft Bril.nl daar ook aan gedacht en hebben ze een ruime aanbod in soorten lenzen, vloeistof en oogdruppels.   Momenteel hebben ze een leuke actie lopen waarbij je voor 50% korting jouw bril op sterkte in een zonnebrilvariant mee bestelt. Wil je meer modellen zien en ook eens zelf 4 brillen testen voordat je je bril besteld? Neem dan zeker een kijkje op de site! Draag jij een bril en heb je al eens van Bril.nl gehoord?

11 Comments

 • Kimberly
  feb 12, 2018 at 12:01

  Helaas is bril.nl niet meer, vond het een erg fijne webshop en het leuke is, ik heb de bril nog steeds!

 • WoodTrend
  jul 4, 2017 at 17:03

  Hoi Heidi,
  Leuk artikel, en brillen staan je goed! Heb je ook tips voor zonnebrillen?
  Groetjes,
  Lisette

 • Freek van Aerle
  apr 11, 2017 at 08:11

  Hoi Heidi!

  De brillen staan je echt heel goed!

  • FabulousHeidi
   apr 11, 2017 at 14:08

   Dank je wel voor het compliment Freek! 😀

 • Gerda Peters
  sep 9, 2014 at 13:43

  Een zonnebril zou je ook goed staan! Ik heb laatst een houten zonnebril gekocht bij Beaver Bril! Echt de nieuwe trend! Kijk maar eens op http://www.beaverbril.nl

 • femketje
  aug 1, 2014 at 18:48

  gave monturen 😀 zelf draag ik sinds mijn 15e een bril ^^

  • Heidi
   aug 4, 2014 at 11:59

   Je he Femketje! Zitten echt hele leuke modellen tussen. Dat is al best een tijdje, ik zie inderdaad af en toe een foto van jou met bril op voorbij komen in je posts. Staat je goed!

 • Deb
  aug 1, 2014 at 18:06

  Wat een goeie service dat je brillen thuis kunt passen. Hoe zit het met retourneren + kosten hiervoor? Die 98 euro is dat alleen voor het montuur of ook voor de glazen in juiste scherpte? Ik draag zelf (nog; you never know) geen bril, maar voor mijn moeder is dit misschien wel erg interessant!

  • Heidi
   aug 4, 2014 at 12:02

   Is het zeker! Mooi toch, houden zo 🙂
   De prijs is all-in dus voor het montuur, de glazen in juiste scherpte, bijstellen, etc. Voor zover ik weet is het gratis retourneren maar ik vraag het voor alle zekerheid even na. 🙂

 • Mirjam
  jul 31, 2014 at 21:49

  Leuk artikel, alhoewel ik het er niet mee eens ben dat je bij de opticien maar kort de tijd hebt om een bril uit te kiezen. Wij nemen alle tijd voor klanten en zijn soms twee uur met een verkoop bezig, of mensen komen meerdere keren terug. In een winkel kan je natuurlijk álle brillen passen en via de website kan je er maar 4 laten zien aan je vriend/familie.
  Maar leuk alternatief voor als je iets goedkoops zoekt.

  • Heidi
   jul 31, 2014 at 22:04

   Dank je voor je comment en compliment Mirjam en uiteraard voor je goede feedback! Klopt zeker wat je zegt, echter is mijn ervaring in prijs vergelijkende opticiens vaak wat minder geweest en kon ik nu echt op mijn gemak de brillen testen, ook om ze een tijdje op mijn neus te hebben, ik heb vaker last van irritatie op mijn neus. Maar gelukkig zijn er dus opticiens die zeker wel de tijd nemen, fijn ook om te weten! Inderdaad voor in deze prijsklasse is het een leuk alternatief en wil je ’s vaker switchen dan is dit denk ik een erg leuke oplossing (en ook een erg prettig bedrijf).

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com