Thema: Make-up | Nieuwe M.A.C. collectie | A Novel Romance

Ik weet nog goed dat als we vroeger op vakantie gingen, mijn moeder de welbekende romantische boekjes van Boeketreeks (Bouqet) meenam. Tegenwoordig noemen wij het denk ik gewoon chicklits maar dan in een nieuw hipper jasje. Al bestaan de boekjes nog steeds en het denk ik pure zwijmelverhalen zijn moet ik zeggen dat ik er nog nooit 1 gelezen heb. Maar die voorkant van dat boekje zijn in 1 oogopslag meteen herkenbaar.

Zo ook toen het persbericht over de nieuwe collectie van M.A.C. zag binnenkomen, de fascinerende illustratie van een goddelijk gespierde man en een prachtige vrouw in zijn armen. Dat toverde meteen een grijns op mijn gezicht, als jong meisje… en ik praat nu over minstens 25 jaar geleden… staarde ik maar al te graag naar die voorkanten van deze idealistische plaatjes en droomde ik dan een beetje weg dat ik dan ook gered zou worden door een prachtige man en als een blok voor me viel (dat was mijn versie van de verhalen dan hè ;-)). Uitermate grappig dat M.A.C. zich heeft laten inspireren door deze reeks en nu een collectie van heeft neergezet onder de naam “A Novel Romance”.

ThemaBlog_week4

Word verliefd op A Novel Romance, een kleurrijke collectie met prachtige tinten die je zullen overspoelen met verlangen. De ogen schitteren in Electric Cool Eye Shadow, Fluidline Eyeliner en Mineralize Eye Shadow Quads. De lippen provoceren in verleidelijke tinten lippenstift en de wangen stralen met de glinsterende Powder Blush. De Nail Lacquers verleiden je om een sprong in het diepe te wagen met intrigerende, nachtelijke tinten. Fictie komt tot leven, de deinende passie van dit donkere avontuur lijkt bijna te mooi om waar te zijn.

ANovelRomance-BEAUTY-B-300

Uhhh… ik ben het even kwijt… waar hadden we het ook alweer over… make-up… OJJJAAAA make-up! Sorry maar ik bleef even hangen bij het zwijmel-man verhaal… yep goddelijk gespierde man. Heeft M.A.C. errug goed gedaan als ik zo vrij mag zijn om te zeggen *grijns*.

ANovelRomance-BEAUTY-C-300

Natuurlijk niet geïllustreerd maar je zou bijna zeggen van wel, de foto’s zijn echt prachtig! En ik moet zeggen de collectie ook!

De kleuren zijn mooi, goed op elkaar afgestemd en ik weet zeker dat je hier die zwoele blik mee kan creëren om die droomman te strikken.

Voor mij is dit wel een collectie waar ik absoluut een ommetje naar een M.A.C. counter voor zal maken.

ANovelRomance-AMBIENT-A-300 ANovelRomance-AMBIENT-B-300 ANovelRomance-AMBIENT-C-300

Het doet me een beetje aan zeemeerminnen en piraten denken, die aan wal gaan om sensuele avonden te beleven, ik denk ook dat M.A.C. dit wil uitdragen met deze collectie. Hele rijke kleuren met shimmers en veel warmte.

Ik heb hieronder de gehele collectie voor je op een rij gezet met de tevens wel erg zwoele benamingen van de items uit de collectie.

 

MAC3

– A Novel Romance quad

– A Passion Quest quad

– An Amorous Aventure quad

 

MAC2

– Haute & Naughty Too Black Lash mascara (M.A.C. heeft uit een eerdere collectie een vergelijkbare mascara, echt een aanrader.)

– Fun Ending Powder Blush

– Animal Instincts Powder Blush

– Tapered Blending Brush

– Fluff Brush

 

MAC1

– Myself Lipstick

– A Novel Romance Lipstick

– Good Kisser Lipstick

– Hearts Aflame Lipstick

– Lingering Kiss Lipstick

– Yield To Love Lipstick

 

– Bared For You Lipglass

– Reckless Desire Lipglass

– Pure Fiction Lipglass

– Wanting More Lipglass

– Talk Sexy Lipglass

 

 

MAC4

– Before Dawn Nail Lacquer

– Midnight Storm Nail Lacquer

– Sunset Sky Nail Lacquer

– Midnight Strata Nail Lacquer

– Midnight Ocean Nail Lacquer

– Midnight Sky Nail Lacquer

 

De collectie is vanaf 6 september verkrijgbaar in alle M.A.C. verkooppunten en via www.maccosmetics.nl.

Qua verkoopprijzen liggen ze waarschijnlijk gelijk aan de huidige vergelijkbare verkoopprijzen.

 

Wat vinden jullie van deze collectie? Gaat je hartje hier ook sneller van kloppen? 🙂

 

5 Comments

 • Janneke | Beautyroad
  aug 6, 2014 at 14:47

  Wauw wat een prachtige collectie zeg!

 • Julie
  aug 5, 2014 at 16:09

  Wat een prachtige collectie! Ik ben vooral betoverd door de lipsticks en nagellak! Mijn hart smelt, mijn portefeuille huilt! 😉

  • Heidi
   aug 6, 2014 at 09:29

   Hihi moest echt erg lachen om je reactie, je portefeuille huilt… jep herkenbaar haha! De lipsticks en nagellakken lijken mij ook prachtig!

 • becausewelovefashion.nl
  aug 5, 2014 at 15:14

  Ziet er veelbelovend uit! Alleen jammer dat het zo prijzig is…

  • Heidi
   aug 5, 2014 at 15:21

   Ja dat helaas wel, het is niet dat je even naar de shop rent om daadwerkelijk de gehele collectie aan te schaffen 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com