Thema: Parfum | Favoriet Miss Dior

ThemaBlog_week3

De afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik doorgebracht in een van mijn favoriete steden, namelijk Parijs! Parijs is echt een stad van trends, luxe en mode en op het gebied van make-up, huidverzorging en parfum is er dan ook een enorm groot aanbod. Van warenhuizen als Printemps, Galeries Lafayette en ketens als Sephora is de keuze zo groot dat het wellicht extra moeilijk maakt.

7
Galeries Lafayette


Ik wilde graag shoppen voor een parfum en na taloze counters af te zijn gegaan, wellicht 20 verschillende geuren te hebben geroken zoals Chanel, de nieuwste Nina Riccie limited edition van de Nina en de Ricci Ricci, de nieuwste Dior “Addict” versie en ga zo maar even door ben ik toch weer gevallen voor mijn favoriet, Miss Dior. Ook hierin zijn een aantal varianten, zoals de nieuwste “Blooming Bouqet” die ik iets frisser vond maar de geur van deze specifieke Miss Dior eau de parfum blijf ik gewoon het lekkerste vinden. Vrouwelijk, chique en zoet. 

1

2
De verpakking mag er uiteraard ook erg zijn, het prachtige doosje van heel zacht roze en grijs/zilveren letters en het (natuur)karton met reliëf (ofwel preeg) wat terug komt in de onderkant van het flesje. Ik houd van deze details. Het flesje met redelijke eenvoud maar toch ook weer chique en het zilveren strikje. Strak, zoetig en met een lintje, een mooiere verwoording voor vrouwelijk kun je denk ik niet bedenken. Ik vind dan ook dat ze Natalie Portman als gezicht voor deze parfum erg goed hebben gekozen, vrouwelijk, zacht en een tikkeltje onschuldig.

hqdefault

Zoals Christian Dior zegt: “Ik creëerde dit parfum om elke vrouw te kleden in een geur van verlangen en om al mijn jurken uit zijn flacon te zien verschijnen…”

“Miss Dior is een uitzonderlijke chypregeur en het symbool van liefde en absolute elegantie.”


De geur is voor mij ook herkenbaar als ik ‘m ergens ruik en gevuld met mooie herinneringen. Altijd als ik deze geur draag, krijg ik vaak complimentjes. 


3

Zoals de geur wordt omschreven op de verpakking: Egyptische jasmijn, gedrapeerd rond de Indonesische Patchoeli. De elegantie van de sensuele bloemchypré.

Er is Mandarijn uit Sicilië, bloedsinaasappel en bergamot toegevoegd. De jasmijnabsolu van Indische en Egyptische afkomst gecombineerd met essence van Damascenaroos en absolu van Tunesische sinaasappelen. De essence van Indonesische patchoeli en de houttoetsen in de basis, gestructureerd door Indische sandel en vetiver.

Al deze ingrediënten die zijn toegevoegd met hele specifieke geuren maakt deze parfum heel bijzonder.

Ik kies dan ook liever voor een eau de parfum omdat dit bij mij langer blijft hangen, is ook wat puurder en bij het sprayen ruik ik meteen die overweldigende geur die ook zo lekker vind.

6

Ben jij bekend met deze heerlijke parfum en wat is jouw favoriete parfum?

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com