There’s a new beautybox in town, it’s called StyleTone!

Helemaal nieuw wellicht niet, StyleTone is in Nederland pas in januari dit jaar opgestart. Ik had er zelf nog niet eerder van gehoord maar eerlijk gezegd was ik wel even klaar met de beautyboxen. Ik heb er veel getest en zeker wel producten in het verleden getest die ik erg fijn vond maar ergens baalde ik altijd van het feit dat veel producten niet full-size waren. Bij StyleTone hebben ze dat wel goed begrepen. Vandaag vertel ik je wat er bijzonder is aan deze beautybox en wat er in de box van juni “Here comes the sun” zit. Kijk je mee?

top

Zoals ik al aangaf, geen mini versies maar full-time producten. Een box bevat 5 producten en alle 5 de producten zijn dus ook full-size. “We doen niet aan die sample-size onzin, want we willen onze leden enkel het beste bieden” – aldus StyleTone.

1

Over StyleTone

De producten verschillen elke maand, ze zijn echter wel afgestemd op het thema, wat ook weer maandelijks verschilt. Zo was het thema van april “Refresh your shine” en het mei-thema “Everything’s peachy”. Het hele doel van het verstrekken van 5 full-size producten is om de wereld te laten zien dat er veel spannendere en specialere merken zijn dan alleen de bekende, commerciële merken. Ze willen underdogs de kans geven om naam te maken.

Nou zijn voor mij (en ik denk vele beautyliefhebbers) enkele merken totaal niet onbekend. Op de site zie ik namen voorbij komen als Ziaja, Figs & Rouge, Institut Karité en Revolution (vooral dit laatste merk is zeer populair aan het worden). De StyleTone box is van origine een box vanuit de UK. Het miniformaat brochure die in de box zit is dan weliswaar ook in het Engels geschreven maar persoonlijk vind ik dat geen issue. Er staan ook handige tips & tricks in. Hieronder laat ik je de 5 producten van juni zien.

2

 

MeMeMe – Shimmer Stack | €12.99

Wat belooft het

Deze multifunctionele shimmer stack kun je gebruiken op je wangen, ogen en onder je wenkbrauwen. Verpakt in een  stevige compact met spiegel is deze bronzer een must-have voor in je handtas dit seizoen. Verrijkt met kokosolie zal het je huid super zacht laten voelen. De kleuren zullen geweldig staan op je gebruinde jukbeenderen en decolleté als een bronzer,  maar voel je vooral vrij om te experimenteren! >>> website

 

3

Wat vind ik er van

Een hele fijne bronzer, die je inderdaad ook kunt gebruiken als eyeshadow palette. Op het moment dat je de kwast door de kleurtjes haalt lopen de kleuren niet over. Je krijgt dus geen wirwar van kleurtjes en blijft het een “schoon” doosje waardoor je ‘m steeds met een ander doel kunt gebruiken. Het is een goed gepigmenteerde bronzer, je brengt al snel teveel aan. Persoonlijk zal ik ‘m niet heel snel buiten de zomer als bronzer gebruiken, ik vind het echt toepasselijk nu met het lekkere kleurtje op je gezicht waar ik ‘m dan wel weer eerder voor zal gebruiken is als bronzer op mijn armen, benen en decolleté. Het geeft echt een hele mooie subtiele glans en gelukkig is er niet heel veel oranje pigment in verwerkt zodat ik me niet een worteltje voel :-).

4 14

Kost – Kabuki Brush | €3.00

Wat belooft het

Deze smalle kabuki brush is perfect om mee te nemen in je tas. Het maakt het gemakkelijk om je highlighter of bronzer aan te brengen op de specifieke delen in je gezicht maar tevens om je blush mee aan te brengen. De haartjes op de kwast zijn gemaakt van synthetisch haar dus geen diertje heeft geleden gelukkig. Het merk Kost is opgericht in Italië en betast uit een range van out-of-the-box producten voor budget prijsjes. >>> website

5

Wat vind ik er van

Eigenlijk kan ik er best kort over zijn, gewoon een fijne en kleine kwast met zachte haren. Doet wat het belooft. Het is gemakkelijk te reinigen met babyshampoo of speciale reiniger voor synthetische haren. Om ‘m te laten drogen kun je ‘m beste plat leggen (net als alle kwasten eigenlijk).

15

 

Royal Apothic – Lip Scrubbie | €12.50

Wat belooft het

Dit USA cultmerk is een must-try. Deze producten zijn een must-have voor iedereen, om hun geweldige verpakkingen, om hun heerlijke geuren en om hun prachtige home accessoire lijn! Doe jezelf een plezier en check out die geweldig kaarsen en handzeepjes op hun website… Maar niet voordat je deze lip scrubbie het geprobeerd natuurlijk. Gemaakt met suiker, bijenwas, druivenpitten en amandel- en kokosolie zal het je lippen super soepel en zacht maken. >>> website

6

Wat vind ik er van

Wat ik prettig vind werken is dat het in een tube zit. Het brengt makkelijk aan, heeft wat grove suikerkorrels en ruikt lekker. Het scrubt makkelijk en is ook weer makkelijk te verwijderen met een tissue. Mijn lippen tintelden wat na maar waren wel lekker zacht en glad. Nu met het warme en soms droge weer merk ik dat ik ’s morgens wat trekkerige lippen heb, ideaal voor nu dus maar ook in de winter of als je af wilt van de velletjes op je lippen. Qua ingrediënten zie ik geen gekke dingen staan. Kortom, een blijvertje!

7 13

City Color – Liquid Eye Liner | €3.00

Wat belooft het

Dit merk is zeker een van onze favoriete Britse budget merken. Met een kleine maar compleet range van producten is dit een must-know merk. Het zijn van een cruelty-free merk is een van hun belangrijkste prioriteiten, wat een van de vele redenen is waarom wij van ze houden. Deze vloeibare eyeliner maakt de mooiste wings. Hij is helemaal parabenen vrij, wat vrij uniek is voor een eyeliner. En de kleur is ook nog eens intens zwart met een matte afwerking, prachtig! >>> website

 

8

Wat vind ik er van

Bijzonder dat het vrij is van parabenen. Op de verpakking staan geen ingrediënten of omschrijving maar ik kwam er al snel achter dat het geen waterproof liner is. Het blijft wel de gehele dag zitten. Brengt voor een liquid liner fijn aan, droogt snel en een mooie matte finish. Ik was de laatste jaren al over gestapt op een stift omdat ik dat soms wat vind vlekken en ik sommige vind trekken en prikken. Opvallend, dat doet deze niet. Goed intens zwart en mooi geprijsd. Ook weer een blijvertje.9 10

Cougar – Snow white teeth whitening pen | €29.99

Wat belooft het

Dit is zeker een van de makkelijkste manieren om een stralend witte lach te krijgen. Deze pen biedt een veilige, pijnloze en nette oplossing om er op je best uit te zien op elke foto. Geen verschrikkelijke bitjes of dure behandelingen. Cougar beauty producten biedt ook een grote variëteit aan skin care en beauty producten. De producten zijn elk ontwikkeld rond één actief ingrediënt. Zo vind je in de Cougar lijn serums gebaseerd op interessante (op zijn zachtst gezegd) actieve ingrediënten zoals kaviaar, slakken slijm en vulkanische as. >>> website

11

Wat vind ik er van

Ik heb weleens eerder een whitening stift gebruikt, die prikte en dan moest je met stokjes in je mond een half uur blijven zitten of zo een met van die vervelende bitjes die je dan een nacht in moest houden, blèh! Das 1 keer en dan niet meer. Plus dat ik het idee had dat het bleektroep was. Ik moet het eindresultaat nog afwachten maar tot nu toe prikt het niet, proeft niet echt vreemd en je brengt het 2-3 keer per dag, voor ongeveer 30 seconden aan, herhaal dit elke dag en na een week schijn je al een goed resultaat te hebben. Op forums las ik dat het ook tandplak verwijdert. Het schijnt zo te zijn dat het vlekjes ook nog eens verwijdert. Het eindresultaat zal ik met een volgende unboxing met je delen.12

 

Als gaaf zomers extraatje zat er in deze box een vel zilveren en gouden plaktattoo’s.

Het heeft iets langer geduurd voor mij om deze unboxing online te zetten, bij de post hebben ze zo hard gegooid met het doosje dat zelfs een heel goed verpakt doosje bronzer het niet heeft gered. Gelukkig kreeg ik een nieuw opgestuurd met een lief excuus briefje erbij.

Deze box bestel je voor € 12,50 per maand (per maand opzegbaar) inclusief verzending. Op het moment dat de box verzonden wordt, krijg je een mailtje.

Voor alle boxen, informatie of het bestellen ga je naar de website van StyleTone en klik je rechtsboven op het Nederlandse vlaggetje.

Ik ben heel erg benieuwd naar de volgende box!

Wat vind jij van deze beautybox? Is het iets voor jou?

Liefs Heidi

 

One Comment

  • Deb
    jul 22, 2015 at 21:51

    Leuke items en goed dat ze hebben geluisterd naar wat men wil en full size producten in de box stoppen. Ik zal mij zelf niet snel abonneren op een box. Ik bepaal liever zelf wat ik koop. In zo’n box zitten toch altijd wel producten die ik mwah zal vinden en ergens achterin de kast zullen belanden en dat vind ik zonde.

    Overigens zeg je hierboven ook een keer full time (ipv full size) .. hihi ik vond ém wel grappig, maar neem aan dat dit per ongeluk ging 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com