Therme African Spa Baobab Body Butter


Onlangs kreeg ik een lente-goodiepakket binnen die je via de Veronica kon bestellen. Een hoop leuke spullen en bruikbare voor een prikkie! Love it! Er zat o.a. een bodybutter in van Therme Skincare. Aangezien ik dol ben op bodybutters wilde ik deze uiteraard met alle plezier testen! 😀

Deze butter komt uit de Wereldkuren lijn “African Spa” en is verrijkt met Fair Trade Sheabutter-, Baobab-, Mango- en Rooibos- extracten vanwege de rijk verzorgende-, vochtregulerende- en beschermende eigenschappenVoordat je je afvraagt wat is Baobab, Baobab ofwel apenbroodboom is een prachtige boom die o.a. in Afrika groeit en hele grote vruchten afgeeft en schijnen naar amandel te smaken… Deze boom, de bladeren en de vruchten ervan kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt, ik had er eerlijk gezegd nog nooit eerder van gehoord. Deze “African Spa” lijn heeft heeft nog 3 andere producten voor een complete weldaad voor je lijf, ja daar houden we van 😀THERME® African Spa Baobab Bodybutter smelt op de huid en trekt snel in. Het herstelt en voedt zelfs de meest droge huid intensief dankzij o.a. een hoog gehalte aan Afrikaanse Fair Trade Sheabutter. Deze rijke verzorging uit de warme Afrikaanse wildernis zorgt voor een optimale hydratatie en een gezond glanzende huid.

De bodybutter heeft een hele fijne en zachte structuur en smeert erg makkelijk en fijn uit. Ik vind het zelf een beetje naar Zwitsal ruiken 🙂 het legt toch een zacht filmpje over je huid heen, ideaal voor de zomer als het mij vraagt want mijn huid ziet er mooi uit en ik heb best een droge huid, dus de butter is echt een aanrader voor de droge huidjes! Er zit zo’n 250 ml in een pot, redelijk grote pot dus en kost in de winkel € 8,45 

Hebben jullie al iets uit deze Therme Wereldlijnen of zelfs uit deze bijzonder “African Spa” en zo ja wat?

8 Comments

 • Sacha
  mei 4, 2011 at 12:10

  Ik heb hem ook en vind hem echt heel fijn! (:

 • Desirée
  mei 3, 2011 at 14:01

  Ik ben echt gek op de producten van Therme. Deze bodybutter klinkt heerlijk ^^

 • Angélique
  mei 2, 2011 at 13:57

  Ziet er goed uit!

 • Carola
  apr 29, 2011 at 12:13

  Ik ben ook zo dol op bodybutters! Deze klinkt erg fijn

 • Liesewiesje
  apr 28, 2011 at 17:22

  Klinkt heel erg fijn 😀 Bedankt voor de tip en review 🙂

 • Kelly
  apr 28, 2011 at 15:49

  Dit klinkt echt super goed! Ik heb er zelf nog niets van helaas..

 • femketje
  apr 28, 2011 at 13:14

  klinkt wel erg goed 😀 heb er zelf nog niets van

 • Tatjana
  apr 28, 2011 at 08:42

  Ooo hmmmmmm ik ben gek op bodybutter! <3

  Ik heb twee Therme douchegels, ruiken echt lekker!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com