Upgrade je haar met Salon B | WINACTIE waardebon t.w.v. € 44,50

Afgelopen donderdag was ik, zoals je denk ik wel gelezen hebt, heb ik een prachtige pressday bezocht en liet daar mijn haren stylen door Salon B. Vandaag wil ik je wat meer vertellen over Salon B en kun je een Cadeaubon winnen t.w.v. €44,50 om je haar te laten verzorgen en te stylen!

1

 

 

Vele BNer’s gingen al voor met de looks van Salon B. En natuurlijk niet zomaar! Eigenaar en zeer bekende in de kapperswereld Andy Uffels heeft een gouden concept opgezet waarbij je advies aan de bar krijgt, je haren worden gewassen terwijl jij met je voetjes omhoog ligt (zalig) en vervolgens een lekker glas wijn of bier wordt aangeboden. Verwennerij ten top! De salons volgens alle trends op de voet en zijn feitelijk zelf ook ware trendsetters! Dit jaar is de colour  director “Mariët Gakes” uitgeroepen voor maar liefst de vierde keer voor “Colour Technican of the Year” tijdens de coiffure awards!

Marriet Gakes Colour Coiffure Award 13 Winnende-Collectie-Marriet-Gakes

Naast alle kunst die ze met je haar kunnen verrichten hebben zijn ook een nieuwe eigen stylingsslijn, genaamd “The InsidersUndone een lijn voor een rommelige, sexy en touchable haar precies wat bij de Salon B filosofie past.

undone-products-group_hair

Daarnaast werken ze met merken als Wella, Sebastian, Sassoon Professional en CHI styling tools. In heel Nederland zijn er welgeteld 8 salons met enkele een Brow and Wax Zone en B Beauty Salon.

Ik heb erg goede tips gekregen van één van de stylistes van Salon B en heeft ze mijn haar heel gaaf gestyled. En daarom wil ik jou ook de kans geven om kennis te maken met Salon B en kun je een Intense Conditioning Treatment winnen t.w.v. € 44,50 bij een vestiging van jouw keuze (met uitzondering van locatie Amsterdam Centrum) en misschien kun jij wel die gave look voor dat ene feestje of bruiloft laten creëren! De bon is geldig t/m 14 december 2014

2

Wat moet je doen:

– Schrijf je in voor de nieuwsbrief (aan de rechterkant van het menu), zo ontvang je meteen de updates van FFB (vergeet niet de inschrijving te bevestigen ;-)).

– Volg me op Instagram en/of op Facebook.

– Laat een comment achter dat je meedoet en hoe jij het liefste je haar styled.

Deze actie loopt t/m woensdag 4 november.

 

Wl je alle ins en out weten van Salon B? Check de website en de Facebooksite!

 

3 Comments

 • Jacky Baan
  okt 29, 2014 at 20:26

  Mijn haar mist een verzorging en stijling, ik ben bijna jarig en wil graag mijn verjaardag (en de feestdagen) vieren met een gezond, mooi en ander kapsel! Ik ben erg benieuwd, je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt!

 • Elke
  okt 29, 2014 at 20:03

  Oohh wat gaaf! Ik heb mijn haar het liefst los maar ik heb mijn haren een jaar geleden te ‘fel’ geblondeerd waardoor ik nu nog ‘dood’ haar heb. Dit lijkt mij echt heel fijn en leuk! Succes iedereen 🙂

 • Linda
  okt 29, 2014 at 15:52

  Met alles wat ik mijn haar heb aangedaan kan het wel een overdosis TLC gebruiken. Het is niet meer paars en alweer een stuk korter, maar het is duidelijk dat het een stukje verzorging mist. Misschien is dit wel de kickstart die mijn haar nodig heeft om weer Raponsje-haar te worden…

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com