Verslag | Renova MINI HUNT 2015

Afgelopen zondag heb ik (en misschien heb je het wel gezien aangezien ik heel social media heb overladen met leuke berichtjes en foto’s) werkelijk een fantastische dag gehad! Ik was namelijk uitgenodigd door Renova MINI Breda om deel te nemen aan het jaarlijks terugkerende event; de MINI HUNT! Ik mocht deze dag rijden met het pareltje onder de MINI’s, een John Cooper Works en daarmee op bezoek gaan bij onze zuiderburen. Renova had speciaal voor deze dag een prachtige route uitgestippeld met leuke opdrachten. Uiteraard deed ik dit niet alleen, met mij nog zo’n 70 deelnemende MINI’s. Vandaag vertel ik je alles over deze gave dag! Kijk je mee?

3

Het thema van deze dag was “A Touch Of Gold“, dit thema kon je verwerken in je kleding of in/op je MINI. Ik koos een paar gouden items uit mijn kast maar eenmaal bij Renova aangekomen, kreeg ik een speciaal met goud bedrukt T-shirt; deze dag maakte ik een klein beetje deel uit van het enthousiaste Renova Team! Met een kopje koffie, een heerlijke brownie en een tas voorzien van een draaiboek en goodies, namen we de route en opdrachten van deze dag alvast door. Erg leuk om te zien dat vele MINI rijders zich fraai hadden uitgedost, zowel in kleding als op de auto’s. Dit bracht de sfeer er al lekker in!

2 14

Elke deelnemer vond in de goodiebag 2 afneembare stickers die je naar wens op de auto kon plakken, heel herkenbaar dus voor alle voorbijgangers maar ook voor onze groep deelnemers, een heel leuk detail!
9

Op de eerste bestemming van de route werd dan ook direct een goodie uitgedeeld onder het mom veilig op pad… met dit item moest je een creatieve foto maken en deze via social media delen. De veiligheidsgoodie was een condoom van “Wingman“. De leukste (en ja zeker wel nette ;-)) foto’s werden gedeeld. Ik kan dit soort humor en opdrachten erg waarderen!

6 14

Een paar kiekjes van de fenomenale John Cooper Works! Wauw… ik ben verliefd! Mijn bijrijder René en ik zijn echte BMW liefhebbers, goh dat was je vast nog nooit opgevallen 😉 en deze doet totaal niet voor een BMW onder! Geweldige wegligging, snelheid en bijzonder comfortabel. We love it! Ik moest toch even slikken na deze dag om afstand te doen…. snif…

7Zoveel mensen… zoveel MINI’s. Je ziet zoveel verschil qua liefhebbers en wat voor type, kleur en uitvoering ze hebben gekozen. Niet 1 MINI is hetzelfde, dat is zo leuk om te zien! 
11

Deze dag reden ook enkele sponsoren mee zoals hieronder 2 dames van Veuve Clicquot. Daarnaast ook Odiel van de autoblog Femme Frontaal. Aan haar (en de cameraman) was het de taak om alles vast te leggen op film. Ze legde ook leuke interviews af. Deze week zal de film van dit event ook online te zien zijn. En ja.. ik kom er ook op voorbij, hopelijk heeft de camera me gehouden ;-). 13 12

Odiel vroeg me: Wat verwacht je van deze dag? Eerlijk gezegd had ik, ondanks dat ik me er in verdiept had, nog steeds geen idee. Bij elk event probeer ik er zo blank mogelijk in te gaan, dus met zo min mogelijk verwachting. Het leuke is dat je je dan steeds laat verrassen en kun je op deze manier een goed beeld schetsen. Wat bevalt je aan deze dag en wat niet, zo puur mogelijk dus. Ergens had ik het idee dat we in colonne zouden rijden, dat was gelukkig niet het geval. Iedereen had wel dezelfde opdracht maar was vrij deze zelf in te vullen. Op elke plek kom je weer een aantal rijders tegen en maak je even een praatje met elkaar.

15

Na een aantal opdrachten wilden we keren om naar een volgende opdracht te gaan. En ja, wat kom je dan tegen? Een paar in zand stuivende MINI’s. Op deze foto zijn er nog auto’s te zien. Dit soort acties houd ik wel van!
16

De route die Renova had uitgestippeld begon uiteraard vanaf het startpunt Breda en zo naar beneden langs Chaam/Baarle Nassau om vervolgens de grens over te gaan en de mooie route ANWB Abdijenroute te gaan maken. Een route die ik je zeker kan aanraden. Doordat we opdrachten kregen als “Hoe heet het huisje dat je in de kruidentuin van de Abdij de Postel aantreft?” kwamen we op zeer mooie plekjes. Een prachtige tuin en dus ook een kruidentuin.
26

Speciaal voor mij een bijzonder kruidje geplant, ach das toch lief he 😉 20

Tijdens de lunchstop was er weer een opdracht. Bestel tijdens de lunch een warme chocomel en maak hier een foto van. Hoe verzin je het! Smaken deed het zeker wel (gek genoeg) en ook dit leverde weer erg leuke foto’s op. Op de speciale Facebook site wat ik al in het eerdere artikel aangaf kun je alle foto’s van deze dag zien.

Nog een leuke foto-opdracht die ook met camera vastgelegd is: prop 10 mensen in je MINI. Je denkt van tevoren, dat lukt nooit! Maar jawel, het lukte!
19 17

En een lol dat ze hadden! Ontzettend leuk dat er ook 10 mensen zo bereidwillig waren om dit voor ons te doen. Dikke duim omhoog voor hen!

18

Als er een stop is die je niet mag missen is het dit kasteel. In Westerlo ligt dit “Kasteel Gravin Jeanne de Merode” dat inmiddels als gemeentehuis gebruikt wordt. Deze gravin woonde hier alleen. Mwah, mooi optrekje toch voor in je uppie? Het leverde zeker een paar mooie plaatjes op.
2123

Na alle opdrachten, mooie plekken bezocht te hebben en bijzonder te hebben genoten van de MINI, was het tijd voor een drankje en een lekker hapje. Daar waren we ook wel aan toe, het was een lange dag. Als ik een puntje van kritiek zou moeten geven waren het teveel opdrachten en de route net te lang om in de bepaalde tijd te doen, maar het was zeker de moeite waard!
24
IMG_4812IMG_4813

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al een prachtige dag en ben je eigenaar van een MINI dan is dit echt een tip voor volgend jaar, houd de site van Renova MINI dan goed in de gaten want het is een gewild event. Sowieso voor elke MINI en BMW liefhebber een site om in de gaten te houden, zij organiseren met regelmaat de leukste events en nog niet zo lang geleden heeft Renova de showroom in Breda een facelift gegeven. Het was al een mooie dealer en nu helemaal de moeite waard om te bezoeken.

Ik wil Renova, het gehele team en zeker ook alle medewerkers en sponsoren bedanken voor deze mooie dag!

Voor meer informatie over Renova MINI ga je naar de website, wil je alles zien van dit event, dan ga je naar de Facebooksite.

Liefs Heidi

 

Deze post is in samenwerking met Renova MINI Breda.

3 Comments

 • Deb
  jul 22, 2015 at 20:45

  Hèhè eindelijk de tijd gevonden om je verslag eens goed door te lezen, door de vakantie was ik er niet meer aan toegekomen.

  Lijkt me een heel gaaf event! 10 mensen in de MINI hihi dat dat lukt… dat had ik echt niet verwacht 😉 Leuk ook dat ze ludieke opdrachten hadden. Dat geeft ff wat meer sjeu aan zo’n dag 😉 Ontzettend mooi model waar jij in gereden hebt. De MINI voelt inderdaad aan als een BMW en ligt als een kart op de weg.

  Zo’n event lijkt me ook leuk om eens mee te maken als trotse eigenaar van een MINI 😉 Ik rijd elke dag met veel plezier, en nu ook lekker met het dak eraf, in mijn bolide.

 • AlleenPuur
  jul 1, 2015 at 21:19

  Ah wat een onwijs gaar evenement! Ik ben wel eens meegeweest met een old timer tour en dat vind ik zo leuk. Zou het zo weer doen 🙂

  • FabulousHeidi
   jul 1, 2015 at 21:22

   Ja was het zeker! Ohhh dat is ook ontzettend leuk zeg, dat heb ik dan weer nooit gedaan 😀

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com