Vier kerst dit jaar à la Coco Chanel met Rivièra Maison!

Wat krijg je als je de breinen achter Rivièra Maison een collectie laat ontwerpen voor de kerst, die gebaseerd is op Coco Chanel? Een poederachtig sprookje in je woonkamer! Ik zag de collectie enkele maanden geleden al in de showroom tijdens de perspresentatie en was op slag verliefd! Niet alleen op de collectie maar zeker ook hoe het gepresenteerd werd. Een creatie van een kerstboom die ik nog nooit eerder heb gezien. Ik dacht maar 1 ding… DIT WIL IK OOK! Als de echte RM-fan zal je waarschijnlijk al een groot deel van de collectie gezien hebben, neemt niet weg dat ik je graag de sfeerfoto’s en een deel van de showroom wil laten zien.  Kijk mee en raak ook geïnspireerd door de, naar mijn mening, adembenemende Cambon collectie en de kerstcollectie van deze winter…

 

Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015

Kerstballen van poederachtig roze en wit-, crème- en beigetinten vullen de prachtige kerstboom. Tezamen met zachte kussens en plaids met diezelfde tinten en 1 die er toch ook echt uitspringt, een kussen die wel heel veel weg heeft van de befaamde Chanel-stof. Daarnaast een servies met chique gouden randjes en sterretjes laten je helemaal weg wanen in een Chanel-achtig kerstsprookje.

Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015

De naam Cambon is afgeleid van de straatnaam waar Chanel haar hoedenwinkel in 1910 opende en waar ze verder ontwikkelde tot heuse modekoningin. Op het hoofdkantoor van Rivièra Maison wisten ze haar stijl heel goed tentoon te stellen. Paspoppen met de herkenbare lagen parelkettingen en de tijdloze kledingstijl.

29 30

 

Als kersje op de Chanel/Cambontaart een prachtig opgetuigde boom met daarop (wellicht op de foto’s iets minder duidelijk te zien) een torso met het welbekende jasje. De boom diende dus als rok. Is het geen plaatje!

27 28

Voor de nieuwe kransen reisde creatief directeur Nico af naar de fabrieken in Azië om speciaal op maat gemaakte RM kransen te ontwikkelen. Hieronder zie je er 1 van. Een hoge krans gemaakt van de hoedjes van eikeltjes en mini dennenappeltjes, bespoten met wit en glitters. Zeker een favoriet die ik moest vastleggen.

31

Rivièra en zijn trouwe aanhangers zijn welbekend met de mooie decoratiestijl. Links onder is dan ook weer een mooi uitgedoste tafel te zien. Rechts een deel van de Cambon collectie.

Linksonder een deel van de kerstballen en rechts weer een foto waar je echt van geïnspireerd raakt.

26 25
23 22 21

 

Als je fan van Parijs bent, zijn deze ballen ook zeker erg leuk en als detail op de Cambon collectie zit overal een mini Eiffeltorentje aan. Schattig he!

Valt je keuze meer op het klassieke kerstrood, dan zit je bij RM ook weer helemaal goed! En dit jaar weer de leuk gevulde kerstballen… nu ja sterren met gouden glitters. Het leuke aan deze sterren is dat je ze zelf ook nog met iets kan vullen.

 

7

Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015

Een kleine greep uit de poederachtige kerstballen, kussens, plaids, het servies, prachtige sfeerbeelden met ook weer het leuke armeluiszilver verwerkt in windlichten en in stervormige waxinelicht-houders.

26 25 24 21 23 22 20

Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015

 

17 8
15 16 1427 13 12 9

Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015

 

Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015

 

Deze vond ik dan ook erg leuk, ik weet niet of makkelijk het te doen is (en hoe het zal staan) maar kerstballen in je haar, ach, waarom ook niet! De jurk is overigens echt schitterend!! Heel goed gekozen door RM.

Riviera Maison Kerst 2015
Riviera Maison Kerst 2015

Wat vind jij van de kerstcollectie(s)? Droom jij er net zo van als ik?

Liefs Heidi

6 Comments

 • Mirjam
  okt 28, 2015 at 17:34

  Oh wat ziet het er allemaal romantisch en sprookjesachtiguit! Krijg meteen zin in de feestdagen 🙂

  • FabulousHeidi
   okt 29, 2015 at 08:19

   Heerlijk romantisch he! Haha hier nog 1, ik houd van de zomer maar kerst en kou daar maak ik (vooral bij dit) een uitzondering voor 😀

 • Deb
  okt 26, 2015 at 21:39

  Wat een sprookjesachtige collectie! Om bij weg te dromen inderdaad. Ik vind de jurk van het model ook prachtig… wil ik ook ;-)!!

  • FabulousHeidi
   okt 27, 2015 at 10:08

   Hihi jaaaa zo mooi die jurk! Ik wordt altijd heel hebberig als ik bij RM ben 😀

 • Larissa
  okt 26, 2015 at 09:17

  Jaaaa!!!!! Die ballen!! ?
  Toch maar een groene boom gaan kopen! Ik heb nu een witte! Dan is dat natuurlijk geen gezicht!

  • FabulousHeidi
   okt 26, 2015 at 09:22

   Gaaf zijn ze he!! Hihi yep, dat kan ech nie met een witte boom hoor 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com