OVER MIJ & FFB

Wat leuk dat ik me mag voorstellen aan je!

Een stukje over “FabulousHeidi”der verleden… 

Mijn naam is Heidi van Heck, geboren op 26 januari 1981 te Dordrecht … yes een 30+er 😉 en vanaf mijn 12e in Oudenbosch (NB) gewoond en sinds kort woonachtig in Vlaanderen (BE). De mavo gedaan en vervolgens gaan leren voor schoonheidsspecialiste… was een droom, heerlijk tutten met make-up, crèmepjes, maskertjes enz… Min of meer na de opleiding erachter gekomen dat ik toch aan de vrij jonge kant was voor dit vak en ben na de opleiding bij mijn vader in het bedrijf (drukkerij) gaan werken.

Na dat een tijd te hebben gedaan, wilde ik toch wat anders, hier en daar wat voor uitzendbureau’s gewerkt en uiteindelijk voor de kappersacademie gekozen, 2 jaar, 5 dagen in de week gedrild worden tot haarstyliste 🙂 prachtig vak!

Een aantal jaartjes in het kappersvak gezeten, in kledingwinkels gewerkt, in een luxe sieradenwinkel en uiteindelijk weer terug in het bedrijf van mijn vader, wat uiteindelijk over was genomen door mijn broer en in 2011 verkocht is aan facilitair bedrijf. Ik kreeg daar onder andere de rol van ontwerper, aansturen van een digitale pers en de PR van het gehele bedrijf onder mijn hoede wat een ontzettende leerzame en leuke periode is geweest. Na 1,5 besloot van dit bedrijf “onze” tak toch weer te verkopen en heb ik vrijwel direct besloten voor mezelf te beginnen. Zelfstandig ondernemer zijn was zeker een droom en ik werk iedere dag weer met plezier om mijn bedrijf te laten groeien en mijn klanten zo goed als mogelijk te bedienen.

Doordat ik voor veel uitdagingen ben komen te staan als ZZP’er besloot ik tijdelijk bij een kledingwinkel te gaan werken. Binnen een jaar stroomde ik door binnen het bedrijf en ging ik aan slag als shopmanager wat ik nu 1,5 jaar alweer doe. Dit geeft me minder tijd voor de blog maar ik vind mijn blog echt een passie en dus doe ik er alles aan dit zo goed mogelijk bij te houden.

FFB is mijn hobby

De blog geeft al een stukje aan waar mijn interesses liggen en eigenlijk ligt food tegenwoordig centraal. Ik merk dat voor veel mensen dit een hele leuke bezigheid is en blijft en er altijd interesse naar is. Vandaar dat ik langzaamaan de food kant op ga maar uiteraard die beauty en lifestyle er bij!

Wat doe ik verder ik mijn vrije tijd…. speuren op internet om al mee te beginnen! Daarnaast houd ik van kokkerellen, fotograferen, uit eten gaan, kroelen met mijn woef en natuurlijk met mijn liefje, reizen, LOVE Amerika, shoppen, muziek, creabea uithangen, enz., koffieleuten, lezen, reiki & meditatie… en ja ik ben echt automaf!

 

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com