W.I.C. by Herome

Ik kon het niet laten om deze 2 lakjes van W.I.C. by Herome mee te nemen πŸ™‚
En uiteraard even een klein verslagje en een swatch van de 2 kleurtjes te maken!

De zeegroene kleur (Toronto 118) heeft een subtiel glittertje en de goud-beige kleur (Kingston 73) heeft holografische glitters… beide schitterend.. al gaat mijn voorkeur naar de goud-beige lak πŸ™‚
Ik vind ze ook heerlijk lakken, ze dekken praktisch al na 1 laag en drogen ook vrij snel!

De lakjes van deze leuke serie van Herome zijn normaal per stuk €7,50 maar ze zijn momenteel bij de meeste parfumerieΓ«n en drogisterijen in de aanbieding, 2 voor €12,50 en je krijgt er ook nog een vijltje voor in je tas en een lief klein flesje: Caring Nail Polish Remover” van Herome bij.. natuurlijk verpakt in een leuk organza-zakje! Leuk om weg te geven of gewoon een mini-cadeautje voor jezelf πŸ™‚ je kunt jezelf niet genoeg verwennen toch!

Heb je lakjes uit deze serie en welke kleur van deze 2 vind je het leukste? πŸ™‚ 
xoxo Heidi

4 Comments

 • Sarina
  nov 29, 2010 at 19:35

  Ik heb de blauwe, maar die andere vind ik ook heel mooi πŸ™‚

 • Samantha
  nov 4, 2010 at 23:42

  Die eerste is echt super mooi, wauw!

 • Heidi
  nov 4, 2010 at 22:15

  Wat leuk dat jij die ook hebt! Hij is idd echt mooi! πŸ˜‰

 • Kayla
  nov 4, 2010 at 21:01

  Ik heb de eerste ook, die is zo mooi!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!
250x250 promotie_1

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
Affiliate-Geuren-250x250

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com