WebshopTip: Gekruid.be

Wellicht heb je al eens van de site www.gekruid.be gehoord, een prachtige shop online met de crème de la crème onder de biologische kruiden. Ik ben helemaal verslaafd aan de shop en heb al heel veel uitgeprobeerd. Ze verkopen niet echt de standaard keukenkruiden maar bv bijzondere zoutsoorten, gojibessen, tarwegras, etherische oliën, smaakmakers voor het koken en nog veeeeel meer! Mocht je toevallig het artikel van Doutze Kroes hebben gelezen op de Grazia site met haar beautytips dan moet je echt even kijken op deze site!

Boven de 30 euro is de verzending gratis ook naar Nederland, is toch heel aangenaam. En de verzending is netjes en snel.

Ik was al even bezig met wat shakes met kruiden voordat ik de tips van Doutze las. Zo gebruik ik bv tarwegras (wheatgrass) chia zaad, lijnzaad, pure cacaopoeder, haver en acaibes poeder. Deze kruiden zitten boordevol goede elementen wat vaak ik ons voedsel niet meer of nauwelijks nog aanwezig is. Het voedt en is dus ook supergezond! Mijn huid wordt mooier, ik val af, voel me beter enne niet zo’n lekker praatje misschien maar ik kan ook beter naar de wc 😉 het mooie is dat je het altijd kan gebruiken om je lijf gezond te houden.

Naast de kruiden hierboven gebruik ik ook de speciale zoutsoorten in mijn voeding en hebben ze de lekkerste sauzen voor het wokken, kruiden voor wereldgerechten en fantastische honing!

Ik krijg morgen weer een bestelling binnen met andere en nieuwe bijzonderheden, dus daarover binnenkort meer!

Heb jij al eens van de site gehoord en ook van deze soort kruiden? Misschien heb ik je nu wel dé tip gegeven waar je op zat te wachten!

Liefs FabulousHeidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com