Weekly FabStuff

Ik zie bij Anne-Marie van My Happy Kitchen elke zaterdag de Saturday Six voorbij komen. Zij deelt dan veel leuke items wat haar opviel die week (vooral op food-gebied) en ook wat er gedeeld werd in de persberichten. Aangezien ik toch een lifestyle blog bezit dacht ik goh, je brengt me op een idee! Beter goed gejat dan slecht verzonnen zeggen we dan maar, maar wel geheel in de Fabulous-stijl! Ik zie altijd zoveel leuks voorbij komen op het wereld wijde web maar ook in persberichten waar ik nooit iets mee doe, dit kan heel uiteenlopend zijn maar ach, why not? It suites the lifestyle 🙂 vandaag dus mijn eerste Weekly FabStuff

 

Mixen maar

Of je nou wil raspen of snijden, kloppen of kneden, malen als een malle en sappen of smoothies wil maken, deze Kenwood Multipro Compact foodprocessors kan jou helpen om een echte foodie te maken of je nog naar een hoger niveau kan tillen met zijn veelzijdige gebruiksgemak. Of je nou brood wil kneden, pindakaas wil maken of een vers sapje op tafel zet, deze stoere rakker met zijn slanke lijn is vanaf nu te verkrijgbaar vanaf € 99,95.

Mij lijkt het een heel handig apparaat, ééntje die ik zeker in mijn keuken wil zien schitteren! Kijk op Kenwood.nl voor meer info.

 

De (boeken)kast in

Dagelijks staan we voor de kledingkast te dubben what to ware. Er is nu een handig gids die je gaat helpen; ON FLEEK.

De styleguide van modeplatform Fashionchick ligt in de winkels. Ellen Snijder, het brein achter Fashionchick, overhandigde het eerste exemplaar aan Fashionchick-styliste en fashion illustrator Amanda van Efferink. ON FLEEK lost het probleem van iedere vrouw op door te helpen met het vinden van de perfecte look voor elke gelegenheid. Fashion influencers geven je de beste streetstyle-inspiratie aan de hand van hun signature looks. Met deze styleguide is outfit stress verleden tijd! Inclusief de beste #ootd’s en beauty-tips & tricks. ON FLEEK is voor € 17,99 te koop bij o.a. Bol.com en warenhuizen. Hieronder een kleine preview.

 

Snoepgoed

Zet de schoen niet te dicht bij de haard want die te gekke Chocomoticons van Australian want het zal toch zonde zijn als je cadeautje van Sint zijn mooie look verliest. Eat your heart out met de Wonderful-variant, Be Amazed of breng je Sinterklaasavond lachend door met de premium Laugh Chocomoticon. Door verschillende typen chocolade te combineren, kunnen de master-chocolatiers van Australian spelen met kleur en vorm. Elke Chocomoticon is verpakt in een eigen kleurrijke giftbox en heeft een grappig prijsje van € 6,75. Check alle 3 de Chocomoticons op de site van Australian.

 

Nieuwste technologie (te) gekke speeltjes

Het moet natuurlijk je cup of tea zijn maar een stukje grappig design tussen de lakens heb je met deze roze beauty van het Zweedse merk LELO. Met zijn unieke vorm en luxe uitstraling brengt ie de vrouwelijke zintuigen tot een een hoger niveau. Deze Sona begrijpt het roze knopje van ons vrouwenlichaam maar al te goed. In tegenstelling tot de trillende motoren van huidige seksspeeltjes welke alleen direct aan de oppervlakte werken, maakt de LELO Sona gebruik van de sonische technologie, een wereldprimeur! Met een sonische ‘pad’ in haar ‘mond’ creëert de Sona geluidsgolven die weerkaatsen tegen de clitoris en zo door het hele lichaam worden gezonden, voor een sensatie die diep vanbinnen komt. De Sona wordt gelanceerd tegen de speciale introductieprijs van € 69,00 (normaal € 99,95). Voor meer nfo kijk op de site van LELO.

 

 

Girls Night Out

Vanaf 19 oktober verschijnt de Nederlands film in de bioscoop. Vorige week heb ik ‘m al mogen bewonderen en ik kan je zeggen, ook als je geen fan bent van Nederlandse films, deze vindt je leuk! Ik heb zelden zoveel gelach gehoord als bij deze film. Heerlijke romcom met een knapperd van een hoofdrolspeler ;-).

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

 

 

 

Tijd om te tutten

Essence is vanaf nu verkrijgbaar in 40 filialen van Etos! Om dit mooie nieuws te vieren, introduceren Etos en essence gedurende de periode oktober tot en met december een unieke essence trend edition: “& the lovely little things”. Deze trend edition vertelt betoverende verhalen over die speciale kleine momenten die je blij maken. Alle essence beauties kunnen deze verhalen zelf aanvullen en bepalen hoe ze aflopen. De vertederende trend edition is exclusief verkrijgbaar bij de geselecteerde Etos-filialen. Persoonlijk vind ik het jammer dat er niet een filiaal bij mij in de buurt is maar mocht ik er 1 tegenkomen.. dan ga ik zeker even shoppen! Je gaat deze collectie tegenkomen in de Etos filialen van o.a. de grote steden.

 

 

 

Wat vind jij van deze eerste editie van Weekly FabStuff?

Liefs Heidi

One Comment

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com