Weird Beauty #2

Top_wb

Ik heb er weleens eerder een artikel over geschreven. Helaas door de omzet naar WordPress zijn niet alle artikelen uit het verleden meer zichtbaar maar ik zat zo ’s door oude berichten te snuffelen en kom regelmatige weird beauty verhalen tegen op het internet met toch “opvallende” foto’s. Van vogelpoep tot bloedzuigers, alles wordt blijkbaar uitgetest om er jonger uit te zien. Je moet er wat voor over hebben toch 🙂 Misschien heb sommige al eens eerder gezien maar ik heb er toch een aantal voor je op een rijtje gezet.

Nr 1: Fire Facial

Het ziet er al griezelig uit als ik er naar kijk!

fire_facial

 

In Japan en China zijn ze dol op rare beauty treatments, zo ook deze Huǒ liáo treatment. Handdoeken gedrenkt in alcohol en een speciale elixer die op het gezicht of andere delen van het lichaam worden gelegd, een paar seconden gaat de fik er in! Het zal goed zijn tegen rimpels, een doffe huid en het verzakken van de huid. Brrrr…..

 

Nr.2 Solid Gold Facial

Als je nou van echt een goed staaltje bling bling houd dan is dit wel wat voor jou.

Homemade-Beauty-Tips-5

In Florida, New York en Los Angeles kun je je lichaam laten verhullen in 24 karaats bladgoud. Het schijnt te helpen tegen verzakkingen van de huid en cellulitis… ach ja als je gisteren de staatsloterij hebt gewonnen… je leeft maar 1 keer toch 😉 Cameron Diaz en Nicole Kidman schijnen er fan van te zijn. Ook kaviaar is iets wat als facial wordt gebruikt.. hmmmzzz misschien toch beter op je huid dan op een toastje.

 

Nr. 3 Sheep placenta facial

Sheep-Placenta

Ja als je een slakkenslijm facial en stierzaadcellen in conditioners nog niet apart genoeg vond (ik heb 1 masker van het slakkenslijm liggen maar me er nog steeds niet aan heb gewaagd) probeer dan een facial of crème van een schapen placenta.. say whut?? Kim Kardashian (uiteraard) en Victoria Beckham zijn niet vies een goed staaltje weird beauty treatments en proberen werkelijk alles uit om er beter uit te zien. Madonna schijnt zelfs menselijke placenta op der fragiele huidje te smeren. Het zit boordevol proteïnen en schijnt goed te zijn voor celvernieuwing en het metabolisme. Er zijn ook capsules verkrijgbaar ter inname… Ik zeg mèèèhhhh 😉

placenta-lucchini-sheep-placenta-therapy

 

Nr. 4: Geisha Bird Poop Facial

Rijk aan aminozuren, enzymen en werkt geweldig als exfoliant. Je kunt zelfs producten online lopen bij deze shop: http://birdpoopfacial.com/shop/

Er wordt weleens gezegd dat wanneer een vogel zijn blijkbaar kostbare uitwerpselen op je laat vallen dat het geluk brengt… smeren dus die hap!

wbg_geisha_facial_16k1qu8-16k1qug

Nr. 5: Earthworm poop wrinkle cream

4A92B77E4BF6F17BC4D36454F89343_h296_w526_m2_bblack_q99_p99_cjhUlqQcZ-1

Kun je geen genoeg krijgen van poep op je huidje te smeren, probeer dan ’s de de poep van een worm (ieuwwww). Het extract van de poep van een worm wordt gebruikt in deze crème en is dus goed tegen rimpeltjes. Een natuurlijker extract kun je niet vinden als je het mij vraagt. Kun je niet wachten dit uit te proberen? Kij dan ’s op deze site: freshbeautymarket.com

 

Zal jij iets uit proberen van deze “bijzondere” treatments?

 

Tags:

2 Comments

 • femketje
  jun 11, 2014 at 19:57

  lekker hoor, crap op je gezicht XD

  die met vuur zou ik dus echt niet durven!

  • Heidi
   jun 12, 2014 at 13:42

   Haha ja heerlijk! Nope, ikke dus ook niet 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com