Welkom op mijn blog!

Op dit moment ben ik druk bezig op de blog te vullen met de leukste tips over beauty, welness, fashion & lifestyle!


Ik weet het… alweer “zo’n” blog! 

Toch wilde ik graag een blog opstarten omdat ik nieuwsgierig ben naar alles wat er te koop en te leren is in de wereld en het ook leuk vind dit te delen met iedereen! Na de middelbare school ben ik gaan leren voor schoonheidsspecialiste, waar ook nagelstyling en pedicure behandelingen in werden verwerkt. Daarna heb ik een kappersopleiding gevolgd en een tijd werkzaam geweest in het kappersvak. Tevens heb ik in kledingwinkels en een luxe sieraadwinkel gewerkt. Nu werk ik in de reklame, heb al verschillende stukjes in een lifestyleblad geschreven en ben onlangs mijn eigen webwinkel • www.fabulousfeeling.nl • begonnen! Dus daarom 🙂 ik wens je veel leesplezier!


  xoxo Heidi

  Leave a comment

  CommentLuv badge

  Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

  Promotie 1 250x250

  Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
  This error message is only visible to WordPress admins

  There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
  If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

  Abonneer je op FBLS Blog

  iPhone 8 320x100

  FBLS on bloglovin

  Follow
  mytastenld.com