What about blogging?

Ik kijk naar mijn laatste bericht en denk sjee… alweer bijna een jaar geleden dat ik die schreef…
In het begin was ik vrij actief (voor mijn doen :-)) en ik merkte dat het afzakte. Steeds neem je je dan voor om weer te beginnen met schrijven en eigenlijk komt er niets van.

Maar wat wil ik dan met mijn blog denk ik dan, schrijven vind ik leuk maar over wat, alleen maar over beautyproducten en wat daar bij komt kijken? Dag in dag uit daarover schrijven, wellicht ’s iets anders er tussendoor maar dan heb je het wel gehad en laten we eerlijk zijn, momenteel wordt je doodgegooid met alle beautyblogs, er zijn er maar een paar “grote” die echt succesvol zijn geworden maar wil ik me daarmee profileren, wil ik überhaupt een blogger zijn waarbij er eerst geld neergelegd moet worden wil ik over jouw product schrijven of stuur maar wat op en als je geluk hebt schrijf ik er iets over. Ben ik dan niet gewoon een verkoper geworden. En tuurlijk is er niets mis mee, wil jij je brood daarmee verdienen dan heb ik daar niets als respect voor, sterker nog ik gun iedereen zijn succes en al het geld en geluk in deze wereld. Ik kijk graag naar succesvolle mensen, ik houd van pracht en praal en ja ik lees zo nu de verhalen op deze blogs en dan toch moet zeggen ook bij mij werkt het, ik loop soms naar de winkel en koop waar feitelijk de blogs zo enthousiast over zijn.

Ik had gisteren een gesprek met een dame die Tupperware verkoopt, leuke vlotte babbel, staat achter haar product en heeft genoeg kennis om er een goed verhaal over te vertellen. Ik zeg tegen haar ik kan niet 10 minuten over een schaal praten, eerlijk is eerlijk het is verdomd goed spul en eigenlijk beter kan je niet krijgen. Maar als ik iets goed vindt zeg ik gewoon, goede schaal, handig, leuke kleur en bam, kopen die hap. Zo denk ik feitelijk over alles, ik vind iets goed dan zeg ik het en vind ik het niet goed kan ik daar kort en bondig over zijn maar ik ga niemand ervan overtuigen om iets te kopen. Het blijft natuurlijk een mening, mijn mening en daar wil ik mijn blog aan wijden. Schrijven over wat mij bezig houd, wat voor fantastische dingen ik mee maak, welke producten op welk vlak dan ook mij blij maken maar ook toch zo nu en dan is verder op de psychologische kant gaan zitten, want ook daar hebben we allemaal iedere dag mee te maken.

Kortom welkom terug bij Fabulous Feeling (de blog)! In een nieuw jasje… letterlijk en figuurlijk 🙂

See you soon xoxo Heidi

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com