What’s up | Personal #1

Hi! Goodmorning! Hebben jullie allemaal een leuke Hemelvaartsdag gehad?

Zo nu en dan vind ik het leuk om te laten zien wat er zoals in mijn leventje speelt en waar ik voor de blog mee bezig ben. Het is iets rustiger qua artikelen omdat ik de laatste tijd een aantal events ben afgegaan en zoveel aan het testen ben en foto’s heb gemaakt dat een artikel schrijven (mede door de bezigheden van mijn werk) even iets is uitgesteld. Ik krijg steeds meer nieuwe volgers en zie ik stijging in de bezoekjes, waar ik superblij mee ben en jullie ook dankbaar voor ben! Een blog is altijd best persoonlijk en niet alleen laat ik meer zien wie Heidi is maar vind ik het ook leuk om jullie dames (en heren) beter te leren kennen!

Top_personal

First of al… a little reminder… je kunt nog tot morgenochtend meedoen aan de winactie om 2 dagentrees te winnen voor de sauna van jouw keuze in zowel Nederland als België, dit verzorgt door SpaOnline.com

Wil je weten wat je moet doen, check dan even dit artikel! Ik wil jullie lieve dames (en heren) allemaal een kans geven en ben dan ook dol op winacties omdat dit voor mij een manier is jullie te bedanken en iets terug te kunnen doen.

Wat kun je voor de komende tijd verwachten aan winacties, ik mag binnenkort 5 hoesjes voor diverse smartphones gaan weggeven en heb ik een leuk zomerpakket van Chi aromatherapie samengesteld die je binnenkort ook kunt winnen. Uiteraard blijven de winacties gewoon doorgaan en worden de nieuwe acties snel aan jullie voorgesteld.

Nu een kleine sneak peek van wat ik de afgelopen tijd heb uitgevreten 😉

Ik ben naar de Grazia Fashion Masterclass in Amsterdam geweest, ik weet nog niet of ik hier een apart artikel over ga plaatsen maar het was een leuke en goed verzorgde dag waar onder andere een lezing was van Bridget Maasland.. ietwat rommelig alleen haha!

Styliste Manon Meijers gaf ook een lezing, bekend van Mode Politie en nog veel meer leuke programma’s. Wat een ontzettend leuke vrouw, ze kwam heel zacht en toch ook professioneel en zakelijk over. Ik heb een uur lang geboeid naar haar geluisterd en hele goed tips meegekregen. Wat vooral een groot punt was is dat ze vertelde “Het gaat niet om jou, het gaat om jou klant, loose the attitude” in haar vakgebied en denk ik vele andere vakgebieden gaat het erom dat jij je klant op gemak stelt. Voor ze zorgt en dat ze vol vertrouwen voor de camera of op het podium verschijnen. Een uitspraak die ik erg grappig vond was “Je kunt niet altijd tegen je klant zeggen, houd je buik ’s in, dat is hetzelfde als je tegen een vrouw zegt dat je een dikke kont hebt. Breng dit iets anders als probeer je navel naar je ruggengraat te trekken, dat is een hele andere benadering en weet de klant op nette manier wat je bedoeld” ik moest er echt wel even om lachen!

3

Ik was uitgenodigd door Porsche Nederland om naar het Summerevent te komen om daar de nieuwe Porsche Macan te komen bewonderen. I love cars!! Altijd al gedaan, ik houd van schoenen, make-up etc maar auto’s… ik kan het niet uitleggen maar auto’s zijn voor mij bijzonder. Ik was dan ook opslag verliefd op deze Macan! Er was nog meer te zien deze dag, luxe jachten, jewels en horloges van Schaap en Citroen en Rolex, was er heerlijk eten en ik moet zeggen hele leuke mensen! Je hebt altijd wel bobo’s rondlopen maar ik moet dan altijd denken aan een uitspraak van Coco Chanel “Er zijn rijke mensen en er zijn mensen die geld hebben. Dat zijn niet dezelfde mensen”. Verschil is echt te zien. Hierover snel meer want ik wil daar wel een artikel aan wijden en mogen we binnenkort de Porsche gaan uittesten, niet alleen aan de dames wordt gedacht maar ook aan de heren!

foto

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd door Rivièra Maison voor de pers presentatie van de nieuwe herfst/wintercollectie. Wat een warme verwelkoming en prachtig bedrijf! Ik heb zeer zeker veel meer waardering gekregen voor dit prachtige merk van Hollandse bodem gekregen. Een paar jaar geleden, voor de verkoop van ons familiebedrijf, hadden we een zakelijke lifestyle magazine (waar binnenkort nieuw lieven in wordt geblazen) en was ik voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor dit magazine. Ik heb hierdoor nog enkele connecties en vandaar ook Rivièra Maison. Dit was de eerste keer dat ik in ging op de uitnodiging en ik ben blij dat ik dit ook gedaan heb. Ik laat jullie binnenkort meer zien hoe de collecties tot uitvoering worden gebracht en wat deze nieuwe prachtige collecties zijn! Ik werd er hebberig van haha!

1

Wat kun je nog meer verwachten:

Ik ben druk bezig geweest voor een tweetal artikelen van de hippe brillen van Bril.nl, ik kwam in aanraking met dit merk en nu ook lieve PR dame door de pressday van een PR bureau. Ik ben een heel eind maar hier is veel tijd in gaan zitten. Gisteren heb ik met mijn vader foto’s gemaakt, hij is natuurfotograaf en nu stond ik te poseren wat ik best wel lastig vind. Hij maakte ook de nieuwe foto die in de sidecar te zien is en op de Facebook pagina.

Ik kreeg van een andere lieve PR dame producten opgestuurd van Paula’s Choice, Just Mineral (waar ik al eerder over geschreven heb) en Hannah! Ik ben ze volop aan het testen en er zitten zeer zeker musthaves tussen!

Ik ben bij Chi aromatherapie geweest, heb daar wat producten gekocht (tevens voor een aankomende winactie wat ik al aangaf) en heb ik een cursus besproken die ik met jullie wil gaan delen, ik denk nl dat dit voor jullie een verrijking kan zijn. Ik wil het gaan filmpen (niet mij sterkste punt ;-)) en jullie stap voor stap uitleggen hoe je bepaalde punten in je lichaam of bij een ander kan masseren. Ik heb weliswaar de klassieke massage gehad bij mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste maar vernieuwing en leuke massages zijn nooit weg! Je kunt dit dan ook toe gaan passen met aromatherapie als extraatje.

2

Uiteraard komt er nog veel meer leuks qua product reviews en ga ik volgende week naar een persevent van het mooie Amerikaanse haarproducten merk KMS.

Vandaag komt er nog een artikel online van de producten van Chi die ik kocht. So stay tuned!

Maar I wanna know, hoe gaat het met jullie, hebben jullie nog leuke dingen de afgelopen tijd meegemaakt? En wat zal je graag willen zien hier op FFB?

2 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com