Wie van de 3….

Jaaaaaa het is weer tijd voor een nieuwe “Ik wou dat ik jou was…”

Deze keer heb ik 3 hele verschillende dames genomen… en ja ik heb het weer niet errug makkelijk geprobeerd te maken 😉

Op nummer 1: De vrouw die naar schatting zo’n slordige 250 miljoen waard is… je kunt shoppen tot je er letterlijk bij neervalt… maar ja qua uiterlijk…. mwah… oordeel haar zelf maar, bij deze mag ik u presenteren… Nina Storms! Beter bekend als Nina Brink…

Op plaats nummer 2 heb helaas even de naam niet kunnen achterhalen… misschien jullie wel… het gaat meer om het prototype “skinny model” Deze vreselijke trend in de modewereld vind ik nou niet bepaald glamoreus… ok je mag dan wel op de catwalk schitteren in meest geweldige merken, maar heel leven moeten eten als een konijn… sjaaa….
Save the best for last, haha! Op nummer 3 onze Barbie!
De oh oh niet erg slimme dame wordt inmiddels wel door alle Nederlanders herkent… maar ja… met een paar spraaklesjes en een goede stylist ben je er nog niet helemaal ben ik bang…. vraag me af of ze er echt beter van is geworden… 
Met wie zou jij weer voor een dag willen ruilen? Ennnn waarom? 😉
liefs xoxo Heidi

Tags:

5 Comments

 • Lynsey
  nov 17, 2010 at 19:21

  Ik zou kiezen voor Nina.
  Ik zou dan ook een dagje gaan winkelen.
  Het maakt me niks uit hoe ze er uit ziet want ik ben haar maar voor een dag.
  En even een dagje voelen hoe het is om al dat geld te hebben lijkt me al heerlijk.

  Wel zou ik graag de spullen willen houden 😛

 • Heidi
  nov 16, 2010 at 13:02

  Wat zou ik kiezen…. sjaaa knap is ze niet, maar zal toch voor Nina gaan! over de balk smijten die hap! haha

 • Samantha
  nov 16, 2010 at 12:40

  Ik zou gaan voor Nina of voor Barbie. Ik zelf vind zúlke dunne meisjes niet mooi en ik zou het dan ook niet willen zijn. Nina zou ik leuk vinden omdat je dan veel geld uit kan geven en Barbie… gewoon, ik weet het echt niet, hahaha. Maar wat zou JIJ kiezen?

 • Priscilla
  nov 16, 2010 at 11:41

  Ik ga ook voor Nina! Lekker veel geld uitgeven 😉
  Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je lekker in je vel zit als je zo dun bent als #2, ik zou de hele dag honger hebben!
  En Barbie wil ik ook niet zijn.. lijkt me een aardige meid hoor.. maar niet helemaal mijn type ben ik bang!

 • Kayla
  nov 16, 2010 at 09:53

  Dan zou ik voor de eerste gaan denk ik!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com