Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Yessss… de beentjes mogen weer bloot gezien worden, de okseltjes krijgen weer frisse lucht en eindelijk mag die bikini zo onderhand weer de kast uit. Het zonnetje doet flink zijn best in deze mooie mei-maand en dan wil je natuurlijk mooi glad en haarloos de straat op gaan. Ik kreeg deze pretty Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini mee in een goodiebag en ja, die moest zich er nu echt aan gaan geloven om getest te worden. Aan de ene kant een trimmer die werkt op batterijen en aan de andere kant een scheerkop met ultra fijne mesjes. Vandaag mijn review, nieuwsgierig wat ik er van vind?

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Nu heb ik een soort haat-liefde verhouding met scheermesjes. Om alles mooi in model te krijgen down under heb ik een ladyshave, het nadeel is is dat ik altijd met een snoertje zit en het liefste in de douchebak de boel ’s even flink trim ;-). Ik gebruik graag een ladyshave omdat ik snel last heb van ingegroeide haartjes en eigenlijk alleen nog wegwerpmesjes gebruik ook voor de hygiëne. Ik heb eerder de Intuition van Wilkinson gebruikt en daar was ik destijds ook erg tevreden over, ik vond ‘m alleen wat aan de grote kant, deze nieuwe Hydro Silk is een stuk slanker en dat maakte me nog meer nieuwsgierig.

 

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Wat belooft deze Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini:

De waterdichte trimmer werkt op een batterij en kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Voor een styling die bij jou past!

Het water geactiveerde serum met marine extracten hydrateert je huid meer dan elk ander scheersysteem*.

*Wilkinson Sword Hydro Silk hydrateert je huid tot 2 uur na het scheren.

Dankzij de speciale trimmer worden vormen nauwkeurig gestyled.

  • Door de waterdichte behuizing kan de Hydro Silk Bikini ook probleemloos onder de douche worden gebruikt
  • De ovale scheerkop beweegt zich efficiënt en moeiteloos langs de vrouwelijke contouren
  • Een speciaal steuntje zorgt ervoor dat de Hydro Silk Bikini in de douche kan worden neergelegd zonder dat het serum in contact komt met water
  • Een ergonomisch rubberen handgreep aan beide kanten zorgt voor stevige grip

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Wat vind ik er van:

De fijne mesjes maken het scheren echt enorm fijn, het glijd over je huid heen. Als ik mijn benen er mee scheer dan voelt het heel prettig aan. Mijn benen zijn na het scheren ook echt glad en door de serum die in de kop zit (die kleine witte puntjes) scheert het nog prettiger. Je hebt dus echt geen scheerschuim nodig. Na het scheren zal ik wel aanraden ‘m op een droge plek weg te leggen anders heb je kans dat het serum snel oplost en is ook een stuk hygiënischer.Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Een trimmer er aan vast vind ik ook erg handig! De batterijen worden meegeleverd (ook fijn) en door het kleine scheerkopje erg handig om nauwkeurig te werk te gaan. Nog een pluspunt dat het echt waterdicht is. Het trimt goed en kort en het witte hulpje is er gemakkelijk van af te halen.

Je moet de knop ingedrukt houden als je wil trimmen. Aan de ene kant fijn want dat maakt het zuinig in gebruik aan de andere kant niet handig omdat je wil dat ie aanblijft voor de extra moeilijke hoekjes, om het zo maar te zeggen 😉

Als ik een minpunt moet opnoemen is het dat ik de tandjes van het trimmer best scherp vind.
Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

De verkoopadviesprijs ligt op € 15,99, qua prijs vind ik dat erg meevallen. Wil je een navulling kopen dan betaal je ongeveer € 15,00 voor 3 mesjes.

De Hydro Silk Bikini is al een maandje verkrijgbaar bij alle bekende drogisterijen

Voor meer info: www.wilkinson-sword.com

Heb jij deze Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini al getest?

Liefs Heidi

3 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com