Win! Eau de toilette s.Oliver FOR HER!

Win! Eau de toilette s.Oliver FOR HER!

7 2358

Vanaf half september was deze beauty al verkrijgbaar, ik had de prachtige verpakking al even bewonderd en nu kon ik ‘m zelf ook gaan uittesten, ik vertel je daar vandaag alles over en ik ga er ook 1 weggeven! Lees snel verder wat ik van deze pretty in pink “Eau de toilette s.Oliver FOR HER” vind en hoe jij kans kunt maken.

Win! Eau de toilette s.Oliver FOR HER!

Ik had eerlijk gezegd nog niet naar de prijs gekeken van deze lieflijke fles en ‘m eerst geroken en getest. Een luxe parfum die heel zacht, poederachtig, bloemig en vooral lekker is voor een net zo zacht prijsje had ik niet verwacht. Dat maakt ‘m wel ideaal voor in de schoen of onder de boom. Voor deze flacon van 50 ml betaal je namelijk € 28,95. Totaal niet duur als je het mijn vraagt.

s-oliverforher_3

Deze s.Oliver FOR HER wordt beschreven als een inspirerende compositie die innemend en elegant is. Bloemrijk, die vrouwelijke sensualiteit uitstraalt door de bloemige hartnoot met Turkse roos, delicate fruitige pioen en zachte magnolia.

De topnoot bevat verfrissende roze peper, levendige bergamot en de exotische geur van lychee. Gehuld in zachte iris, muskus en amber, geeft het parfum een vrouwelijke uitstraling met een fluweelzachte finish. Heel mooi omschreven.

De topnoot is roze peper, lychee en bergamot. Hartnoot rozen, pioen en magnolia en de basisnoot iris, musk en amber wat het een frisse en bloemig karakter geeft. Win! Eau de toilette s.Oliver FOR HER!

Ik vind het flesje ook heel schattig, het strikje, de rosé gouden dop maakt het heel lief en vrouwelijk. De ribbels in de glazen flacon maakt het weer wat stoerder.

Win! Eau de toilette s.Oliver FOR HER!

Stijlvol, speels en een heerlijke zachte geur. Met een mooie prijskwaliteit verhouding. Ik ken s.Oliver tot nu toe qua merk van de kleding maar ik denk dat dit zeker een mooie aanvulling is op het merk.

Meer uit deze uitgebreide lijn:

Eau de Parfum, 30 ml, € 23,95

Eau de Toilette, 30 ml, € 19,95

Eau de Toilette, 50 ml, € 28,95

Luxury Shower Gel, 150 ml, € 10,95

Luxury Body Lotion, 150 ml, € 10,95

Deodorant, 75 ml, € 11,95

Win! Eau de toilette s.Oliver FOR HER!

Zoals ik al aangaf, ik geef een flacon van 50 ml weg aan 1 van mijn lieve lezers. Hoe kun je kans maken:

  • Volg Fabulous Feeling Blog op Facebook (link) en deel het bericht.
  • Voor extra kans kun je volgen op Instagram (link) en like de post.

Deze actie loopt t/m 27 november, daarna maak ik de winnaar bekend en heb jij ‘m voor 5 december in huis! Leuk cadeautje toch van de Sint 😉

Good luck en liefs Heidi

 

 

 

 

 

7 COMMENTS

  1. Wat leuk! Parfum die een bloemerig geur heeft is echt een geur voor mij heb alleen maar zulke geuren en deze wil ik ook al een tijdje kopen maar ik twijfelde nog wel , maarja als ik dit win hoef ik hem helemaal niet te kopen hahah x ik volg je op facebook en instagram ook geliked en gedeeld !
    Succes iedereen!

Leave a Reply

CommentLuv badge