WIN! Telefoonhoesje van Telefoonhoesjestore.nl

Whoop whoop! Op deze zonnige vrijdag heb ik weer een leuk nieuwtje, ik mag 3 van mijn lieve lezers blij gaan maken met een telefoonhoesje naar keuze! Daarnaast mocht ik er eerst 1 uitkiezen ter review waar ik uiteraard erg blij mee ben! Deze mooie hoesjes worden aangeboden door Telefoonhoesjestore en vandaag vertel ik je ook meteen meer over deze veelzijdige en leuke webshop en hoe jij een hoesje kunt winnen!

4

Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten – aldus Telefoonhoesjestore

Wat me als eerste opviel is dat ik het een frisse site vind, je ziet vaker sites met telefoonhoesjes die ik niet aantrekkelijk vind. Het lijkt of zij zich meer richten op de ladies, want ja… wij willen shoppen op een leuke site en ook nog eens veel verschillende hoesjes om onze telefoon toch 🙂

Schermafbeelding 2015-07-09 om 18.07.57

Ik word wel vaker benadert door bedrijven die telefoonhoesjes verkopen maar toen ik werd benadert voor een samenwerking met Telefoonhoesjestore had ik er meteen een goed gevoel bij. Gelukkig gingen zij meteen met mijn voorwaarde akkoord dat ik wel iets voor mijn lezers wilde doen.

Hele voordelige smartphonehoesjes met vooral veel keuze en ook heel belangrijk… de keuze voor alle telefoons is heel groot, dikke pluspunt dus! De webshop rekent geen verzendkosten en voor 16.00 uur besteld is de dag erna al in huis.

3

6

Zelf koos ik voor deze mooie gouden bookcase hoesje (merk Leiers). Er zit een klein hengseltje aan en in de binnenkant kun je evt pasjes of je visitekaartje steken. Helaas heb ik onlangs mijn iPhone 6 laten vallen en wat meteen het glas kapot. Dit schijnt echt superveel voor te komen bij de 6 serie. Een soort telefoontasje als deze is voor mij deze geen overbodige luxe. Leuk detail, op het magneetje staat de tekst Love is Eternal… 🙂

Deze hoesjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wil je een normaal hoesje, dus bijvoorbeeld een siliconen of hardcase (bumpers), dan is daar ook volop keuze in. Net als portemonnee hoesjes, glasbeschermers of tablethoezen.

8 9

 

Wat ik al aangaf, ik mag er 3 gaan weggeven aan 3 van mijn lieve lezers. Jij mag zelf kiezen welk hoesje je wilt hebben. Cool toch!

Wat moet je doen om kans te maken:

– Like de FFB pagina op Facebook (voor als je dat nog niet gedaan hebt :-)).

– Like het bericht op Facebook en laat achter in de comments hieronder of op Facebook dat je mee doet.

Check op de site wel voor alle zekerheid dat jou telefoon er bij staat, het zijn er veel, kan bijna niet missen maar toch >>> Telefoonhoesjestore.nl

Good luck en liefs Heidi

Deze winactie loopt t/m 24 juli 2015

12 Comments

 • Harm
  dec 27, 2015 at 07:46

  Mijn favoriet is de hoes met ‘love is eternal.’ Helaas te laat voor de winactie, had dat hoesje graag als cadeau aan mijn vriendin geschonken.

 • zoë
  jul 14, 2015 at 19:29

  ik doe mee!
  mijn mobiel hebben ze er gelukkig nog tussen staan!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse

 • Anita H.
  jul 10, 2015 at 23:42

  Ik doe graag mee. Mijn toestel staat er niet bij; wel een hoesje met de juiste vorm en afmetingen: http://www.telefoonhoesjestore.nl/wit-insteekhoesje-met-pashouder-samsung-galaxy-s5.html.

 • Ilsiee prins
  jul 10, 2015 at 17:04

  Zeker veeeeel leuke zeg. dat word een hele moeilijke keuze voor de winnaar…. Ik kan ook wel een leuk nieuw hoesje gebruiken, kan echt niet meer zonder en heb veel verschillende hoesjes maar er kan altijd nog een leuke bij hihihi. Leuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog. Ik doe graag mee.. Fijn weekend. Fijn weekend

 • Ling Choi
  jul 10, 2015 at 16:29

  Mooie hoesjes allemaal! Ik doe graag mee en volg je op Facebook!

 • Nathalie
  jul 10, 2015 at 13:16

  Hoi hoi Heidi,

  Wat heb je een leuk hoesje uitgezocht! Mooi! En de webshop ziet er inderdaad mooi fris uit, een echte verademing tegenover sommige andere hoesje webshops, waar de hoesjes dikwijls vrij basic zijn. Ik ben het volledig met je review eens! ☺

  Anyway, leuke actie! Mijn Samsung Galaxy S5 is een beetje uit de tijd nu, zij (ja, mijn telefoon is vrouwelijk… ) loopt nu momenteel al ongeveer een jaar en 2 maandjes in haar oude, nog originele Samsung “jasje” rond, dus is het tijd voor verandering, voor de andere telefoons haar uitlachen om haar niet meer zo moderne jasje, nietwaar?
  Ik volg je via FB onder de naam Nathalie Madsen en heb je artikel daar met veel plezier een duimpje gegeven!

  Mijn foontje en ik duimen alvast!

  Heel erg bedankt voor deze leuke actie!

  Liefs,
  Nathalie

 • Jana
  jul 10, 2015 at 12:50

  Ooh ik doe graag mee om een hoesje te winnen! Ik ben ook fan van de bookcase modellen, ik durf mijn iphone nogal vaak laten slingeren in mijn tas, dus een beetje bescherming is niet overbodig! 😉

 • Ajten
  jul 10, 2015 at 12:43

  Ik doe heel graag mee!

 • Amber van Wijk
  jul 10, 2015 at 11:05

  Ik doe mee voor de telefoonhoesjes!!

 • Judith
  jul 10, 2015 at 11:04

  Heb sinds kort een smartphone en kan dus zo’n hoesje goed gebruiken.

 • Judith
  jul 10, 2015 at 10:45

  Ik doe graag mee. Heb sinds kort een smartphone en kan dus zo’n hoesje goed gebruiken.

 • Natascha
  jul 10, 2015 at 10:06

  Ik doe zeker mee! Mijn kat heeft mijn telefoon laatst aangevallen toen de wekker ging en nu kan ik wel een nieuw hoesje gebruiken.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com