Win win win! Kleurlenzen van Colorlens!

Ik had laatst al een artikel geschreven over de kleurlenzen van Colorlens.nl. Jordy van Colorlens heeft nu een paar lenzen beschikbaar gesteld om weg te geven en ja ik mag dat organiseren 😀 ain’t that sweet!
Het leuke is dat jijzelf de kleur mag kiezen en of dat het lenzen op sterkte moeten worden!

Wat moet je ervoor doen:
• Volg Colorlens.nl op twitter
• Volg mijn blog en volg me op twitter en tweet het volgende: 
Ik maak kans op die coole kleurlenzen op http://fabulousfeelingblog.blogspot.com  ( @FabulousHeidi & @Colorlensnl ) RT=sweet

Laat even een comment achter dat je meedoet 🙂
Je kunt meedoen t/m zondag 17 juli, succes!

16 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250
iPhone 8 320x100

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
300x600

Blogger voor Social Deal

mytastenld.com