Winactie | 2 kaarten voor het RTL Zomerfestival

Ik ben dol op winacties! Het leuke daarvan vind ik dat ik iets terug kan doen voor mijn lezers. Nu lopen al 2 winacties en daar komt er nog 1 bij! Ik mag 2 tickets voor a.s. zaterdag 21 juni weggeven voor het RTL Zomerfestival in Zwolle t.w.v. € 50,-

Top

Op dit gezellige festival zijn o.a. optredens van Nick & Simon, Ali B, Guus Meeuwis, Miss Montreal, Alain Clark, Roy Donders en Ben Saunders.

Daarnaast is er een GTST meet & greet, een Roy Donders modeshow en meet & greet, Roy heeft ook een winkelstand op het festival. Wat je er nog meer kunt vinden is de All You Need Is Love caravan (dus wil je nog stiekem iemand een liefdesbericht laten sturen, dan kan dat ;-)), een Koffietijdhoek en kun je grillen met Herman den Blijker. Droom je van een modellencarrière wordt jij dan wel opgemerkt door de scouts van Holland Next Topmodel. Uiteraard is er nog veeeeel meer te doen! Kijk even op de site van het festival wat je er nog meer kunt gaan beleven! Ook hoe de meet & greet’s in zijn werk gaan. Als dat geen feestje wordt weet ik het ook niet meer! 🙂

1

 

 

Sponsor van het RTL festival is Ocean Spray Cranberry’s, de bekende drankjes en perfect als dorstlesser voor deze dag. Ocean Spray maakt het mogelijk dat ik deze tickets mag weggeven en uiteraard is hier een stand van te vinden waar je zeker even een kijkje moet nemen. Wil je meer weten van dit heerlijke drankje, check de site. Er staan ook erg leuke receptjes op wat je zoal kun bereiden met deze cranberry sapjes, ik was verbaasd hoeveel leuke recepten er op te vinden zijn. 🙂

2

Hoe kun je meedoen:

• Like de Facebook pagina van Fabulous Feeling Blog

• Like en deel het bericht

 

De winnaar zal vrijdag om 18.00 uur bekend gemaakt worden via Facebook.

 

 

One Comment

  • Janneke | Beautyroad
    jun 18, 2014 at 14:37

    Wat een leuke winactie! Helaas sla ik deze winactie over omdat mijn zus dan een optreden heeft, en ik daar al naar toe zou. Ik wens iedereen succes met deze winactie!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com