Winactie | Chi Happiness douchemousse en La Reine voetcrème

Als je laatst mijn artikel over de Chi Aromatherapie producten hebt gezien dan zal het je niet ontgaan zijn dat er een winactie aan zal komen!

Ik bracht bij mijn bezoek aan de open winkel dag van Chi, 2 extra producten mee die ik heb getest. Vanaf vandaag kun jij kans maken op 2 van deze heerlijke producten!

Top

 

Ga je binnenkort op vakantie dan kan een heerlijk douche product en een voetcrème niet ontbreken in je koffer!

Een zonnige geur met vanille en sinaasappel en mandarijn op je huidje is natuurlijk erg lekker en zachte voetjes die ruiken lavendel, citroengras en munt past daar ook perfect bij.

De Happiness douchemousse heeft een foampomp, zit boordevol heerlijke etherische oliën en werkt opwekkend en rustgevend.

De voetcrème bevat geen parabenen, silliconen, kleurstoffen en minerale oliën, alleeën maar pure ingrediënten en heeft een schimmelwerende werking bevat bijenwas, honing, sheabutter, vitamine A en E en die welbekende etherische oliën.

Wil je meer over de producten weten, kijk dan op mijn vorige artikel over Chi Aromatherapie

 

Wat moet je doen om kans te maken:

• Volg Fabulous Feeling Blog op Bloglovin en like dit bericht

• Like de Facebookpagina van Fabulous Feeling Blog

• Laat een reactie achter van jouw meest HAPPY zomermoment

 

Deze actie loopt voor 2 weken.

Tipje er loopt ook nog een winactie waar je kans kunt maken op 1 van de 5 smartphone hoesjes 😉

Good luck en een happy zonnige groet!

 

Het heeft even geduurd… en mag dan ook een blond moment met jullie delen… ik ben de winnaar vergeten! De winnares is Debbie!

Debbie als je even een mailtje stuurt naar info@fabulousfeeling.nl dan zorg ik dat het naar je toe komt!

8 Comments

 • Anita H.
  jun 22, 2014 at 00:01

  Vakantie in Italië. En dan met name de uitstapjes naar Venetië. Wat een sprookje.

 • zoe
  jun 19, 2014 at 19:53

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 • Deb
  jun 14, 2014 at 08:52

  Wat een heerlijke winactie! Ik doe heel graag mee. Ik ben erg benieuwd naar deze producten geworden!
  Mijn happy zomer moment was laatst op Aruba.. Ik heb daar natuurlijk meerdere happy momenten gehad maar een die me scherp bijstaat: aan het strand met man en kind, cocktailtje erbij, mooi uitzicht en een lekker salsa muziekje op de achtergrond.. one happy woman op one happy island!!

  • Deb
   jun 14, 2014 at 08:53

   ps ik heb je artikel geliked en volg je overal; fb, twitter, bloglovin’ !! Fijn weekend!

 • Lynn De Nijs
  jun 13, 2014 at 15:32

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee….
  Mijn meest HAPPY zomermoment zal donderdag 26 juni plaatsvinden! Ik studeer namelijk dit jaar (eindelijk) af en dan is het diploma-uitreiking. Ik zou het zelfs eerder een HAPPY-life moment durven noemen 😀 !
  xoxox Lynn

 • Julie
  jun 13, 2014 at 13:42

  Ik doe erg graag mee met deze actie! Ik hoop veel happy zomermomenten te hebben wanneer ik leuke dingen ga doen met mijn vriend. Zo gaan we samen naar Phantasialand in augustus, nog op vakantie in september, we gaan nog naar een trouwfeest en een housewarming… 🙂

  Persoonlijk zou het ook een geweldig zomer moment zijn als ik win met de pronostiek die ik invulde voor het WK voetbal. De pot bedraagt namelijk 590 euro en die zou ik uiteraard graag winnen! 🙂

 • Lenie Schimmel
  jun 13, 2014 at 08:47

  Heerlijk relaxen van top tot teen

 • Jacky Baan
  jun 13, 2014 at 08:05

  Ik doe graag mee, mijn Happy zomermoment is samen met mijn vriend een drankje drinken op het strand en vieren dat we beiden geslaagd zijn, een jaar samen zijn en vorig jaar zomer alles begon, zoals het is. ♥♥

  Lijken me heerlijke producten!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com