Winactie: Chocoladeletter & DVD’s

Het is weer tijd voor een nieuwe winactie! Deze keer een sfeervol familiepakket met 2 animatie DVD’s en een grote handgemaakte chocoladeletter. Misschien zie je jezelf al warm onder het dekentje met de kids, kleinkids of stiekem lekker alleen met een warme beker chocolademelk zitten op de bank! Plezier gegarandeerd! Lees verder wat het pakket inhoud en hoe je kans maakt met deze Winactie: Chocoladeletter & DVD’s

 

 

Trollhunters – seizoen 1 


Uit het creatieve brein van bekroonde filmmaker Guillermo del Toro ontstaat een episch verhaal waarin twee werelden samen komen. Als Jim, een doodgewone jongen, per toeval een mysterieus amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Hij ontdekt dat er een geheime beschaving van machtige trollen onder zijn dorpje Arcadia leeft. Met zijn amulet speelt hij een cruciale rol in het eeuwenoude gevecht tussen goed en kwaad. Jim zal er alles aan doen om de wereld te redden, na de gymles. Spannend en vol humor; Trollhunters is een nieuw pareltje van DreamWorks voor het hele gezin!

Releasedatum 22 november op DVD.

 

Mariah Carey’s All I Want For Christmas Is You 


Wanneer de Kleine Mariah (Breanna Yde) in de huisdierenzaak de schattige puppy “Princess” opmerkt, hoeft ze niet langer over een kerstgeschenk na te denken. Maar voor die kerstwens in vervulling kan gaan, moet ze eerst bewijzen dat ze geschikt is om voor een hondje te zorgen. Dus moet ze dogsitten op Jack, de sjofele hond van haar oom, en de grootste lastpak van de hele provincie. Jacks hilarische stunts dreigen de voorbereidingen voor een perfecte Kerst van Mariah en haar familie helemaal in het honderd te sturen. Zo wordt het niet echt de Kerst die ze zich had voorgesteld … maar een Kerst die haar stoutste verwachtingen overtreft! Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You is gebaseerd op het iconische kerstlied en het geliefde gelijknamige prentenboek, en met de muziek en vertelstem van Mariah zal deze film de komende jaren ongetwijfeld uitgroeien tot een absolute familieklassieker voor de feestdagen.

Releasedatum 22 november op DVD.

 

 

 

Wat kun je winnen

Het pakket bevat 3 leuke items, waaronder 1 animatie DVD van Trollenjagers seizoen, 1 animatie DVD Mariah Carey’s All I Want For Christmas Is You en heerlijke handgemaakte De Truffel chocoladeletter van pure chocolade en caramelblokjes (200 gram). Het pakket heeft een waarde van € 36,00

 

Hoe maak je kans

 • Volg Fabulous Feeling Blog op Facebook en like de winactie.
 • Laat hier bij de comments of op Facebook een berichtje achter dat je meedoet.

Deze winactie loopt t/m 27 november er zal dan een winnaar gekozen worden.

 

Liefs Heidi

9 Comments

 • Sherry
  nov 24, 2017 at 15:05

  Ik doe mee ( Sherry Masters fb).

 • Marc de raden
  nov 16, 2017 at 12:18

  ik doe graag mee

 • Elisabeth maria martina
  nov 15, 2017 at 15:29

  leuke actie doe graag mee

 • Deb
  nov 14, 2017 at 20:27

  Wat een super leuke winactie! Ik ken de DVD’s nog niet.. denk dat die kleine van mij ze ontzettend leuk zal vinden dus ik doe zeker mee! Ik volg je al via FB en heb je winactie geliked ??!
  Deb onlangs geplaatst…Lancôme Ban the boring eventMy Profile

 • Lien
  nov 14, 2017 at 04:59

  Yessss ik doe meeeeee ?

 • Anita H.
  nov 14, 2017 at 01:04

  Ik doe mee!!

 • Anita H.
  nov 13, 2017 at 23:23

  Ik doe mee!

 • Ilsiee prins
  nov 13, 2017 at 16:30

  Wauw! 😀 Superleuk en lekker…
  Even een momentje voor mezelf als de kids op bed zijn, kopje thee, chocolade! 😉 De kids hebben toch nog genoeg snoep van sint maarten dus wat lekkers te smikkelen voor mezelf is helemaal niet erg…. Enne, die dvd’s,,, Daarmee komen we de kerstvakantie zeker wel door! Leuke en lieve actie hoor!
  Groetje Ilsiee

 • Anna
  nov 13, 2017 at 13:34

  Yeah wat een leuk pakketje. De kinderen voor de film,en ik snoep lekker van de chocola. Ik geef de kinderen ook wel een stukje hoor 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com