Winactie: MARC INBANE Holiday Spray Tanning Set

Voor de feestdagen wil je er op je mooist uitzien en hoe mooi is het om je glamourlook compleet te maken met een sun-kissed kleurtje op je huidje? Sla die zonnebank-kuur maar over en ga voor die natuurlijke kleur zonder dat je huid er onder lijdt. Ik mag je, samen met dit prachtige merk, de kans geven om er stralend uit te zien en mag 2 Holiday Greetings sets weggeven, is dat niet super! Lees verder hoe jij kans kunt maken bij deze Winactie: MARC INBANE Holiday Spray Tanning Set

Winactie: MARC INBANE Holiday Spray Tanning Set

 

 

MARC INBANE komt deze winter met het perfecte beautygeschenk verpakt in een luxueuze gift set. We hebben onze award-winning Natural Tanning Spray en onze elegante Powder Brush samengebracht tot een klassiek duo dat zorgt voor een mooie en egale sun-kissedskin. Het is een prachtig cadeau voor een geliefde (of natuurlijk voor jezelf) tijdens de feestdagen.

 

Ik heb, inmiddels jaren terug, geschreven over dit fijne merk en van alle natuurlijke zelf tanig spray’s springt MARC INBANE er voor mij echt uit! Grappig is dat wanneer ik het in mijn persoonlijke kringen (onder de ladies) opgooide bleek dat er veel dames dit merk gebruiken. Uiteraard is het voor de heren ook ideaal!

Het mooiste resultaat krijg je als je je huidje eerst goed vrij maakt van dode huidcelletjes en na het douchen en het afdrogen je de spray aanbrengt. Rustig beginnen met 1 laagje. Mijn tip, niet je voeten apart nog ’s sprayen, door de mist die het veroorzaakt pak je automatisch je voetjes mee.

 

Nog een aantal feitjes:

 • Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray
 • Eenvoudig zelf aan te brengen
 • Droogt snel en zonder vlekken
 • Tot 5 dagen een vakantiekleur
 • Geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam
 • Eén flacon is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en hals
 • Geeft een puur en egaal resultaat
 • Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo
 • Geen schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank
 • Dermatologisch getest en vrij van parabenen

Winactie: MARC INBANE Holiday Spray Tanning Set

 

Wat kun je winnen

Ik mag 2 Holiday luxe gift sets weggeven, elk pakket bevat een flacon van 200 ml t.w.v. € 39,95 en een powder brush t.w.v. € 29,95.

 

Hoe maak je kans

Volg Fabulous Feeling Blog op Facebook en like de winactie.

Volg MARC INBANE op Facebook en/of Instagram.

Deze winactie loopt t/m 6 november, dan zullen er 2 winnaars gekozen worden.

 

Wil je meer over MARC INBANE weten, de volledige collectie, tips & tricks en hoe het ontstaan is, neem dan een kijkje op de site.

 

Wat vind je van deze winactie en heb je al eens van MARC INBANE gehoord?

Liefs Heidi

 

4 Comments

 • Myrthe
  nov 6, 2017 at 21:27

  Altijd fijn als je met een gezonde gloed de deur uit mag met de feestdagen!
  Ik doe graag mee met de winactie :).
  Ik heb geen Facebook, maar ik volg je op bloglovin (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 • Sabrina
  nov 4, 2017 at 20:57

  Ik ben blij dat ik nog op tijd ben! Een collega heeft dit en dat ziet er altijd zo goed uit! Ik like en volg ?

 • Jantina Scheltema
  nov 4, 2017 at 19:08

  Ik had nog niet gehoord van dit merk. Ik gebruik ook niet zo heel vaak tanning producten, omdat ik bang ben dat ik er raar uit zal gaan zien. Met een zomerse reis in het verschiet zou ik best een kleurtje kunnen gebruiken!

 • Rory
  okt 30, 2017 at 11:09

  Leuk, ik heb de mensen van Marc Inbane ontmoet tijdens een heel leuk event alweer een tijd terug. Ik moet het nog steeds eens gaan gebruiken. Het ziet er namelijk heel mooi, prettig en betrouwbaar uit. Leuk van je winactie! Ik sla even over.
  Rory onlangs geplaatst…Hoe een gewoonte in je leven kan sluipenMy Profile

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com