Winactie | Rivièra Maison House Tea Spoons & Chalkboard

Heb je de nieuwe zomer collectie van Rivièra Maison al gespot? Vanaf vandaag ligt het in de winkel. Onlangs heb ik hier al een artikel (link) overgeschreven zoals je wellicht hebt gezien. Ik mag dan ook een heel leuk item uit deze zomer collectie “Ramatuelle Beach” weggeven én kan je ook nog steeds kans maken op één van mijn favoriete items!

1

 

Wat kun je winnen:

Vorig jaar op het hoofdkantoor kreeg ik al een heerlijke cappuccino aangeboden met één van deze schattige lepeltjes er in. Ik mag nu dan ook een setje van deze RM House Tea Spoons weggeven! Daarnaast geef ik een favoriet van me weg, het What’s Cooking Chalkboard!

2

4

6

 

Ik had de winactie van de chalkboard al even lopen maar gezien ik opmerkingen kreeg dat het niet duidelijk was, laat ik ‘m nog even meelopen (diegene die al meededen blijven gewoon in de race ;-)).

Dit geweldige bordje heb ik zelf in mijn keuken hangen en maak ik dagelijks gebruik van. Mijn boodschappenlijstje en de leukste teksten krijt ik er altijd op. Ik wil jou de kans geven om ook zo’n leuk bordje in je keuken op te hangen!


 

 

 

 

Hoe kun je één van de items winnen:

• Like de Facebook pagina van FFB (link)

• Like én deel de winactie

• Laat weten dat je mee doet en welk item jij wilt winnen (hieronder bij de comments of op Facebook).

Deze actie loopt t/m 10 april.

 

8 Comments

 • Joyce Viswat
  apr 12, 2015 at 09:55

  Ik ga voor de lepeltjes! Spannend!!

 • Joyce Viswat
  apr 11, 2015 at 10:30

  Zooo leuk! Succes allemaal

 • Ilse van der Zwart
  mrt 31, 2015 at 14:02

  Ze zijn allebei erg leuk, heb het liked en shared fb.
  Ik zou gaan voor het chalkboard, maar de lepeltjes zijn ook erg cute.

 • Danielle Noord
  mrt 30, 2015 at 23:05

  De teaspoons zijn geweldig!! (Y) Ik ga het gelijk delen!! #duimen

 • Grete Karina
  mrt 30, 2015 at 20:31

  Wat zijn die lepeltjes geweldige eyecatchers!
  Die wil ik dolgraag.

 • Berdien
  mrt 30, 2015 at 15:10

  Ah so lovely! Ik heb meegedaan via FB, liked en shared ( Birdy Bird)
  Mocht ik winnen: de lepeltjes zijn super cute!
  Liefs

 • Dhini
  mrt 30, 2015 at 14:37

  wat gaaf! Ik doe mee

 • Anita H.
  mrt 30, 2015 at 11:45

  Ik ga voor het chalkboard.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com