Winactie | Smartphone hoesjes van Knaldeals.com

Toen ik de mail van Knaldeals.com binnenkwam had ik heel even mijn bedenkingen… is dit wel iets voor mijn blog… maarrr… door de hele leuke samenwerking met dit bedrijf hebben ze FABULOUS hoesjes uitgezocht die ik echt fashionable vind en kwam ik erachter dat ze nog veel meer van deze leuke hoesjes hebben was ik zeker overtuigd! Ik mag er maar liefst 5 weggeven! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers hoor haha, ze zijn zo leuk!

Top

Knaldeals.com heeft een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires en hoesjes voor vrijwel alle type telefoons en tablets. Het werkt heel gemakkelijk, je kunt zoeken op jouw type telefoon en hop daar komt een keuze menu tevoorschijn wat er allemaal verkrijgbaar is. Of je nou een wallet case, headset, houder of autolader zoekt, ze hebben het!

Uiteraard gaat het assortiment nog echt een stuk verder. Ook voor huistelefoons en accessoires voor je camera kun je hier terecht. Ik was echt verbaasd hoeveel producten ze aanbieden, alles onder 1 “dak” en bestellen gaat ook heel gemakkelijk. Je kunt meteen zien wanneer jouw order verzonden wordt en hoeveel korting je krijgt op een volgende bestelling. Als je voor 16.30 (werkdag) besteld heb je ‘m de volgende werkdag in huis.

De verzendkosten zijn erg laag, voor in NL is dit € 0,95 en voor België is dit € 4,95, je betaald veilig en kunt ook achteraf betalen. Ze hebben een erg leuk spaarsysteem en geven ze veel cadeautjes weg:

 

De hoesjes die ik mag weggeven:

Nr. 1 de qMust Wallet Case met stand voor de Samsung Galaxy S4 mini USA.

Ik vind dit echt een stoer hoesje! Kan heel goed ook voor de heren dus wellicht vind je het juist leuk om aan je man/vriend/broer weg te geven.

Een prachtige van PU leder gemaakte wallet case, ideaal voor als je uitgaat en toch alles bij de hand wil hebben.

2 14

15

 

Nr. 2 is de qMust Flip Case Samsung Galaxy Core Pink Plum.

Ik word hier helemaal vrolijk van! Echt een schattige flip case, gemaakt van PU leder.

8 10

 

Nr. 3 is de qMust TPU Case Apple iPhone USA. Hij is oorspronkelijk voor de 5C maar ik heb ‘m voor de foto even gepast en mijn 5 past er ook gewoon in.

Houd je nou niet van flip cases of wallet cases, dan is deze zeker een uitkomst. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal.

4

5

 

Nr. 4 is de Lief! Flip Case Apple iPhone 5 en 5S Noa. Lief is ie zeker, ik vind ‘m zo schattig! Uiteraard zijn we niet anders gewend van het leuke merk.

Ook dit hoesje is gemaakt van PU leder.

11 13

 

Nr. 5 is de qMust Wallet Case met stand Huawei Ascend G700 Pink Plum.

Deze o zo schattige wallet case is gemaakt van PU leder en heeft ook die handige vakjes voor je pasjes (en bijvoorbeeld je briefgeld).

6 7

16

 

Deze hoesjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zie je er 1 tussen staan die je echt te gek vind maar niet om jouw telefoon past, geen nood, de meeste hoesjes zijn ook voor andere telefoons verkrijgbaar. Maar heb jij een vriend(in)/zus/broer/moeder/vader/man/vrouw die je hier mee blij kunt maken dan kan dat natuurlijk ook!

(Deze winactieactie loopt 2 weken)

Hoe kun je winnen:

• Volg de Fabulous Feeling Blog op Facebook

• Like en deel het bericht

• Laat een reactie achter welke case jij wilt winnen

 

Wat kun je nog meer doen (optioneel):

• Like Fabulous Feeling Blog op Bloglovin en like deze post.

• Tweet het volgende bericht: “Ik doe mee met de Winactie van  op #FabulousFeelingBlog en maak kans op 1 van de 5 Fabulous Smartphone hoesjes van 

 

Succes iedereen!

9 Comments

 • Esther
  jul 30, 2014 at 14:00

  Ik had graag meegedaan, wanneer is de volgende keer?

  • Heidi
   jul 30, 2014 at 19:50

   Voor welk hoesje was je gegaan Ester? Wellicht kan ik je namelijk nog blij maken 😉

 • Esther
  jul 30, 2014 at 12:53

  Ik doe graag mee met de volgende winactie.

 • Deb
  jun 9, 2014 at 21:46

  Wat een mooie winactie!! Helaas heb ik een HTC dus moet ik deze winactie aan mijn neus voorbij laten gaan.. of een nieuwe phone kopen haha, dat gaat wel erg ver he om aan een hoesje te komen ;-).. hihi ik wens iedereen veel succes!

 • Anita H.
  jun 8, 2014 at 20:16

  Ik ga voor de Krusell Hector XL (black. Voor vriendin van mijn pa. Ik had haar beloofd dat ik voor een hoesje voor haar zou gaan kijken (ze heeft een hoesje gekocht dat niet zo goed past). Zou wel top zijn als ik dat hier kan winnen.

  • Heidi
   jun 8, 2014 at 20:22

   Je moet me even helpen Anita, welke van de 5 is dat? Je kunt (helaas) maar 1 van de hoesjes winnen die in de post vermeld staan :- wel leuk dat je voor de vader van je vriendin mee doet!

 • Ilse prins
  jun 8, 2014 at 14:22

  Heey wat een leuke hoesjes zeg!!:) Ik heb een samsung 34mini, dus ga voor de amerikaanse…. Stiekem vind ik de knalroze met bloemetjes leuker hihi, maarja dan heb ik er niks aan en das zonde… Ik had je al geliked op Facebook, en nu ook het bericht gedeeld natuurlijk..
  Ik wens iedereen fijne pinksteren, de groetjes van ilse

  • Heidi
   jun 8, 2014 at 20:24

   Ik ben het met je eens dat die met de bloemetjes leuker is maar deze is dan wel weer stoer en ook erg mooi trouwens! Leuk dat je meedoet!
   Jij ook een heel fijn pinksterweekend toegewenst Ilse!

  • Heidi
   jun 27, 2014 at 12:22

   Ilse, jij bent 1 van de gelukkig winnaars! Je ontvangt van mij persoonlijk een mail!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com