Winactie VANS draadloze oplader

Ik heb weer een hele leuke winactie voor je, je kunt nl kans maken op 1 van de 5 draadloze opladers van Vans. Handig voor als naar 1 of meerdere festivals gaat deze zomer en uiteraard niet wilt dat je telefoon leeg loopt door al die leuke foto’s en selfies die jij met je vrienden maakt! Of wat dacht je van het dagje strand met de kids en familie. Tussendoor wil je ook naar je favoriete muziek luisteren en even je Facebook checken. Hoe handig en fijn is het dan dat je telefoon het tot in de late uurtjes nog steeds volledig voor jou stand-by staat! Wil jij 1 van die speciale Vans iPhone opladers winnen? Kijk dan snel verder hoe je mee kunt doen!

top

Hoe werkt de oplader:

Vans heeft dit seizoen als gifts draadloze iPhone opladers gemaakt. Het is eigenlijk een extra batterij die je overal mee naar toe kunt nemen, waar je zonder stroom gebruik van kunt maken.

Het doosje bestaat uit een losse batterij, waar je zelf je iPhone snoer in kunt doen om hem vervolgens dus zonder stroom op te laden. Ook zit er een kabeltje bij om de batterij op te laden als hij leeg is. Zo kun je dus altijd een dubbele batterij op zak hebben!

Weet je niet wat je aan moet trekken naar 1 van die leuke festivals andere leuk zomers uitje? Ik heb al aardig wat leuke en festival-proof schoentjes en outfits voorbij zien komen op de site met de leukste en vrolijkste printjes. Check hier de site van Vans.

Schermafbeelding 2015-05-27 om 17.48.41

Om kans te maken op 1 van die 5 opladers moet je het volgende doen:

– Like mijn Facebookpagina

– Like het bericht op Facebook

That’s it! Wat ik wel heel leuk zal vinden is als je hieronder bij de comments of op Facebook een reactie achter laat dat je meedoet en voor welk uitstapje of event je absoluut zo’n unieke oplader niet kunt missen!

Succes en liefs Heidi

Deze actie loopt t/m 8 juni.

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com