Winnaar winactie Colorlens

Het is aan mij weer de eer om een winnaar bekend te maken van een winactie! Deze keer ging het om een paar kleurlenzen van Colorlens.nl

Mag ik weer een tromgeroffel???!!!!  😀 De winnaar is geworden:

Kelly!!! Gefeliciteerd meid!!!! Wil je je mailadres en gegevens naar mij mailen op info@fabulousfeeling.nl dan geef ik dat door aan Colorlens.nl, zij zullen contact met jou opnemen welke kleur en of je evt lenzen met een sterkte wil 🙂 alvast heel veel plezier ervan!

6 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!
250x250 promotie_1

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
Affiliate-Geuren-250x250

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com