Winnaar winactie La Moon Jewelry

De winaar is bekend van de prachtige “Owl” ring van La Moon Jewelry… het is geworden… *tromgeroffel*….

Sanna (@Sanna444)!!!
Gefeliciteerd meid! Mail even je gegevens naar Mirjam van La Moon Jewelry (info@lamoon.nl)
Heel veel plezier van de ring!

8 Comments

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!
250x250 promotie_1

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
Affiliate-Geuren-250x250

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com