Wonderful women’s dressing room

Al jaren droom ik van een inloopkamer voor mijn kleding, schoenen en make-up… welke vrouw niet kun je zeggen ๐Ÿ˜‰ we kennen de beroemde stukjes uit Sex and the City, waaronder Big voor Carrie een geweldig kast laat maken en ook aan de “gillende” Heineken reklame kon je je niet ontlopen… wel gelet het eerste stukje van de gillende vrouwen ;)!

Ik heb een aantal inspirerende foto’s hieronder geplaatst, waarvan een aantal echt celeb dressing rooms, kijk je mee?

Burlesque is haar echt op het lijf geschreven… Christina Aguilera
Jacky Kennedy’s (Onasis) optrekje in de White House (1962)

Very stylish dressing room ร  la รผberdiva Tyra Banks
De prinsesenkamer van Mariah (Mimi) Carey


Onwijs coole baroque/punk dressing room van Miley Cyrus

De kleindochter van Estรฉe Lauder (erg vervelend om haar kleindochter te zijn ;)) Aerin Lauder

Oprichtster Baby Phat (diva) Kimora Simmons 

Perfect georganiseerd en stijlvol, net als de lady Oprah Winfrey zelf
Apart en kleurrijk zijn de kenmerken van Christina Ricci


Binnenkort krijg ik een nieuw huisje en hoop 1 kamer om te kunnen toveren ๐Ÿ˜€ Het liefst zou ik dan een tafel willen waar ik mijn sieraden, sjaals en en mooie parfumflesjes op decoreer….
Wat zouden jullie absoluut wel en/of niet in je droom dressing room plaatsen?

See you soon! Liefs xoxo Heidi

12 Comments

 • FabulousHeidi
  feb 21, 2011 at 22:52

  Ik kan zo genieten van alleen al de reacties! Hihi!

  Dank je Kelly voor je leuke comment!

  Sylvia ik ben jaloers haha!!

 • Kelly
  feb 21, 2011 at 18:55

  Ik kom net kijken op je blog en ik ben meteen aan het lezen geslagen haha!

  Wat een super leuk artikel heb je geschreven en ik vind je schrijfstijl ook heel erg prettig om te lezen. Super mooie foto’s heb je uitgezocht!

  Ik droom ook al jaren van een inloopkast, wie weet ooit als ik rijk word? hahaha.

 • Anouk
  feb 12, 2011 at 17:44

  Mocht ik ooit in mijn eigen huis de ruimte er voor hebben, dan maak ik er zeker een inloopkast van! Mooie foto’s heb je uitgezocht.

 • worldly treasury
  feb 11, 2011 at 15:37

  Wat een superleuk artikel! Even lekker verwend doen…ik zwijmel over loeigrote hoge, kasten, een grote loungebank, een aparte kast voor al mijn sieraden én een aparte tassenkast (heb een accessoiretic). Ik heb nu eigenlijk ook al een walk in kledingkast/kamer, maar die is niet zo groot als ik zou willen ๐Ÿ˜‰ De kasten zijn niet zo big (dus veel opgepropte zooi) en er staat geen bank maar een stoel ๐Ÿ˜‰ Sieraden hangen aan haakjes aan de muur en in mijn kast.

 • Linda
  feb 11, 2011 at 12:44

  Heerlijk! Ik droomde ook van een kleedkamer en ik heb hem gekregen! Helaas is die van mij heel klein en staat hij vol met kasten, (lelijke) schoenenrekken en heb ik dus nog steeds geen ruimte om alles mooi uit te stallen. We wilden eerst de kamer helemaal aanpakken, maar vonden dat toch wat zonde aangezien het een huurhuis is. Maar ooit, als manlief en ik een huis gaan kopen, dan komt mijn droom-walk-in er. En die moet dan eigenlijk lijken op die van Carrie in de eerste SATC film. Wat moet dat heerlijk zijn ๐Ÿ˜‰

 • Tanja
  feb 10, 2011 at 17:26

  Wow, prachtige foto’s staan er tussen! ๐Ÿ™‚

 • Kayla
  feb 10, 2011 at 16:53

  Leuk artikel! Ik heb zelf ook een inloopkast, maar die is niet zo groot! Volgens mij wil elk meisje wel zo’n grote en mooie inloopkast!

 • Myrthe
  feb 10, 2011 at 16:39

  aaaaaaaaaaaaaaaaah dit wil ik ook ^_^ :O en als je zo’n kamer heb wel fototjes heah ๐Ÿ˜‰

 • liekevandam
  feb 10, 2011 at 16:24

  Als je zoveel schoenen hebt is het toch niet leuk meer ö

 • Younique
  feb 10, 2011 at 16:21

  Whaa, ik wil ook zo’n kamer ๐Ÿ˜€ ♥

 • femketje
  feb 10, 2011 at 14:01

  ik zou een super grote lounge bank er in doen ๐Ÿ˜€ en een shitload aan pumps XD

 • Sylvia
  feb 10, 2011 at 11:28

  Leuk geschreven Heidi en ik hoop voor je dat het lukt in je nieuwe huisje en dat we dan foto’s te zien krijgen ๐Ÿ˜€
  Tja ik verkeer eigenlijk in een enorme luxe positie. Sinds we 6 en een half jaar geleden verhuisd zijn, zijn we er in ruimte drie keer op vooruit gegaan in huis. Dat betekent dus dat wij een slaapkamer hebben van 6 bij 4 en daarnaast een andere kamer hebben gemaakt van 6 bij 3 en een half en dat is mijn hobby-fitness ruimte ( hoezo luxe) Daarnaast een washok met uitgebreide wastafelcombinatie voor de dagelijkse verzorging. Een verdieping eronder een mooie badkamer met bad en douche en dan hebben de meiden ieder nog een grote kamer en dan hebben we nog een kamer over wat de studiekamer is en als je dan aan het studeren bent voor visagiste is dat dus de make-up kamer ;-). Dus als ik al een inloopkast heb is het er eentje met alleen maar make-up hihihihihi. Maar ook hebben we in iedere kamer inbouwkasten gemaakt die groot genoeg zijn om in te gaan staan. Dus tja een beetje verwend klinkt het zo allemaal wel eigenlijk.
  liefs, Sylvia

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com