Word Palmer’s nieuwe model | Maak kans op mooie prijzen

Ik ontving vandaag dit persbericht en wil dit graag met jullie delen. Wie weet zit er onder mijn lieve lezers wel het nieuwe model van dit leuke merk! Daarnaast kun je kans maken op prachtige prijzen! 🙂

Palmer's modelactie Kruidvat 1

Huidverzorgingsmerk Palmer’s is op zoek naar een Nederlands model en doet dit via een grote online actie in samenwerking met drogisterijketen Kruidvat. Uit alle inzendingen zal een deskundige jury een top 3 selecteren, waarop iedereen kan stemmen via de Facebookpagina van PalmersNL. De internationale glamourfotograaf William Rutten zal het nieuwe Palmer’s model fotograferen voor de Nederlandse campagne.

NATUURZUIVERE VERZORGING

De huidverzorgingsproducten van Palmer’s Cocoa Butter Formula hebben de hoogste concentraties cacaoboter ter wereld! De formule bevat natuurzuivere, gecertificeerde cacaoboter. Palmer’s Cocoa Butter Formula is er in verschillende varianten, van een direct smeerbare hydraterende lotion die de huid heerlijk verzacht of een snelintrekkende huidolie tot een ultrarijke crème die de zeer droge huid direct herstelt en kalmeert. Palmer’s zoekt een passend Nederlands model om deze boodschap eenmalig te ondersteunen. Iedereen maakt een kans, van jong tot oud!

FOTOGRAAF VAN DE STERREN

Het winnende model wordt gefotografeerd door Nederlands topfotograaf William Rutten. William Rutten heeft al menig celeb voor zijn camera gehad. Sting, Madonna, Robbie Williams, Angelina Jolie en Brad Pitt zijn het nieuwe Palmer’s model voorgegaan. Zijn foto’s zijn verschenen in glossy magazines over de hele wereld en hij heeft tal van internationale prijzen gewonnen.

MEEDOEN DOE JE ZO!

Inschrijven om het nieuwe Palmer’s model te worden kan door middel van een e-mail naar facebook@kruidvat.nl met daarin een foto en geschreven motivatie. Deelnemen kan van 28 juni t/m 26 juli. Via de Facebookpagina van Palmer’s (PalmersNL) en Kruidvat word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond deze spannende wedstrijd.

KC-ad Palmers Prive wk27-160614.indd

Winactie:

Daarnaast heeft Palmer’s van 28 juni t/m 26 juli een hele leuke actie lopen bij Kruidvat.
Bij aankoop van een Palmer’s product ontvang je een activatiecode waarmee je kans maakt op 200 prijzen, waaronder een scooter en een zonvakantie.
Deze code kan geactiveerd worden via www.kruidvat.nl/palmers. Om kans te maken op een van de prijzen vertel je in een paar zinnen of woorden waarom jij Palmer’s het beste product vindt. 

Het prijzenpakket:
• 1e Prijs SYM Allo Scooter
• 2e Prijs Zonvakantie met Corendon 
• 3e Prijs 50x Palmer’s verwenpakket
• 4e Prijs 50x Droste chocolade pakket
• 5e Prijs 100x 100%NL Jaarabonnement

One Comment

  • Deb
    jun 27, 2014 at 13:25

    Leuke actie en bedankt voor t delen, maar ik denk
    niet dat Palmers op mij zit te wachten 😉

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com