You’re own personal necklace… just like Carrie

Wie kent de style van Fashion icoon Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw nou niet!
Door haar imago als de beroemde Carrie veranderd alle fashion items die deze dame aanraakt in goud en  is ze echt het absolute voorbeeld voor vele vrouwen!

Wat altijd vrij herkenbaar was was de naamketting van Carrie en enige fan van de serie moet dit zeker opgevallen zijn. Ik vond het dan ook erg leuk toen ik werd gevraagd door Nienke van “Mijn Naam Ketting” om een artikel te schrijven over een ketting die ik zelf mocht uitkiezen.. super leuk natuurlijk!!

Ik heb gekozen voor een zilveren variant, de “Glinsterend Diamant gesneden Zilver “Carrie” Stijl Naam Ketting” met uiteraard mijn voornaam… feeling al little bit like Carrie now 😀 
De ketting is gemaakt van echt zilver (0.925) (klik op de foto voor een betere look) en wat heel leuk is, ik mag speciaal voor jullie een leuke korting aanbieden van 8% nou dat scheelt toch weer voor ons als beauty- en fashion fanaten, dat is weer 1 nagellakje meer voor in je stash!!!

Mijn Naam Ketting” verkoopt ook dubbele hippe ringen met de naam van jouw keuze en vele andere mooi sieraden van goud en zilver! Dus ik zeg neem  ’s even een kijkje in de webshop!  Voor de korting gebruik je als code “FabulousFeeling”

Hebben jullie al zo’n mooie naamketting?


10 Comments

 • guusvanvugt
  apr 26, 2011 at 12:05

  lovely blog, check my blog also http://guusvanvugt.blogspot.com en let me know that you think about it pleas?! x

 • Mariska
  apr 6, 2011 at 11:08

  Oeh wat superleuk!! Ik zit er al een tijdje aan te denken om zo een te nemen.

 • Beautista
  apr 6, 2011 at 09:34

  Ik heb er zelf nog geen, maar hij is echt super mooi!

 • blogvanfem
  apr 6, 2011 at 08:57

  Wat een mooie ketting, ik heb er zelf ook al eentje.

 • Alyssa
  apr 5, 2011 at 22:26

  Wat prachtig! Wauw!

 • Kelly
  apr 5, 2011 at 22:24

  Wauw! Die is echt prachtig! Heel erg veel plezier er mee! Ik ben benieuwd hoe die bij je staat!

 • Liesewiesje
  apr 5, 2011 at 17:10

  Oooh, die is mooi 🙂 😀 Veel plezier ermee 😀

 • femketje
  apr 5, 2011 at 16:56

  echt leuk zo’n ketting

 • Myrthe
  apr 5, 2011 at 15:34

  oeeh hijs echt super mooi! heb er zelf geen maar misschien ooit nog eens 😛

 • Suz
  apr 5, 2011 at 15:33

  oeeh, vind deze wel mooi :)!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong en sinds kort mag ik mij een NederBelg noemen. Ik schrijf dan ook voor de Nederlandse en Vlaamse lezers! Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over beauty, lifestyle en food. Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!
250x250 promotie_1

Abonneer je op FBLS Blog

FBLS on bloglovin

Follow
Affiliate-Geuren-250x250

Blogger voor Social Deal

BlogSociety

mytastenld.com