Zachte en zoete handjes met de herstellende handcrème van Bubble T

(beauty)Blogger zijn heeft echt zijn voordelen. De meeste denken natuurlijk, lekker makkelijk ik ga bloggen dan krijg ik gratis spullen… uhhh… ja zo is het niet helemaal. Dit komt echt tot stand als je investeert qua tijd en ja ook geld. Gaat jouw blog dan lopen met al die energie die je er in hebt gestopt dan kan het wel ’s zo zijn dan heb je net als ik ook de luxe om een mand te hebben met spullen die nieuw en onaangeraakt zijn (oeps). Nu is het bij mij nog niet eens zo dat er postzakken worden afgeleverd, er zijn bloggers die dit wel ongeveer meemaken. Wat heeft dat met deze post te maken, nou ik kwam ineens een nieuwe leuke fles tegen in die mand waarvan ik dacht dat het douchegel zou zijn… NOT! Het is een heerlijke handcrème van Bubble T Cosmetics, met fijne ingrediënten zoals hibiscus- en açaibes-thee en zeker de moeite waard om uit te lichten. Kijk je mee?

top

Om meteen maar te beginnen: deze handcrème is vrij van parabenen, SLS en SLES en niet getest op dieren. Siliconen kom ik ook niet tegen, helaas wel parfum (kleine hoeveelheid weliswaar), synthetische olie en (harde) alcohol. Nu wordt er beweert geen parabenen in te zitten maar er zit wel degelijk een opvolger van parabenen de zogenaamde phenoxyethanol in verwerkt, bij dit ingrediënt heb ik dan wel mijn vraagtekens. De complete lijst kun je terugzien op de foto onder in dit artikel.

Door de hibiscus- en açaibes-thee, cranberry en wilde aardbei wordt de huid gekalmeerd en herstelt. Verder kom ingrediënten tegen als zoete amandelolie, glycerine en Shea-boter.

3

Wat wilde dit vrolijke Britse merk bereiken met de Restore-lijn:

We hadden een fruitige geur nodig. De eerste geur toon begon met wilde aardbei vanwege haar herstel eigenschappen. Tijdens de ontwikkeling werd door de toevoeging van de hibiscus- en açaibes-thee de laatste hand aan de parfum gelegd. Geuren die erg goed samengaan met de wilde aardbei.

Hibiscus thee bevat eigenschappen die de huid verjongen als zijn rijk aan vitamine C. Açaibessen helpen het gezicht glad te maken, harde lijnen en rimpels te verzachten en voorkomen dat de huid haar elasticiteit niet verliest. Wilde aardbei helpt bij het verlichten van slapeloosheid. – fijn om te weten toch?

1

Ik vind de verpakking erg leuk, lekker groot en handig met het pompje wat ik dan ook hygiënisch vind. Niet echt geschikt om in je handtas te stoppen, dat dan weer wel.

2

Je hebt er weinig van nodig, deze hoeveelheid is al best royaal. Het trekt lekker snel in en ruikt echt zalig! Heerlijk zoet en fris! Het geurtje blijft ook een tijdje op mijn handen hangen. Het maakt mijn handen zacht en glad. Ik ben, ondanks enkele ingrediënten, toch wel te spreken over deze handcrème. Ik kan soms irritatie en jeuk krijgen van handcrèmes gezien ik toch nog eczeem in mijn lijf heb maar bij deze heb ik hier geen last van. Mijn nagels en nagelriemen voelen lekker gevoed.4 5

De complete “Restore” lijn bestaat uit 9 leuke en lekkere producten. Deze handcrème heeft een inhoud van  300ml is verkrijgbaar voor £8.00 op de site van Bubble T Cosmetics >>> link. Bij de webstore kun je via Paypal bestellen er wordt ook in Nederland en België geleverd. De site alleen al is een kijkje waard (het wordt ook verkocht bij Alice&Jo nu voor € 11,01).

Deze full-size flacon zat in een StyleTone beautybox die ik voor mijn blog ontving. Meer weten over StyleTone, kijk dan op de site >>> link

Heb jij al eens iets getest van dit leuke merk en trekt de handcrème je aan?

Liefs Heidi

 

4 Comments

 • Iris
  mrt 6, 2016 at 18:48

  Grappig dat dit een handcrème is want dat verwacht je inderdaad helemaal niet, wel moet ik zeggen dat het pomp flacon handig bedacht is. Lijkt me een lekkere voedende crème!

  • FabulousHeidi
   mrt 6, 2016 at 18:52

   Ik had dus precies hetzelfde 😀 ik ben het met je eens, leuk bedacht!

 • Bettie
  mrt 5, 2016 at 11:31

  Ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt wel als een fijn product. Een groot pluspunt is dat het natuurlijk niet getest is op dieren.

  • FabulousHeidi
   mrt 5, 2016 at 11:33

   Ja absoluut Bettie, ik vind dat ook een echt pluspunt! Het is volgens mij ook niet erg bekend 🙂

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com