Zoeken naar inspiratie | Street Style

Mijn blog gaat zoals je weet over beauty, lifestyle, fashion en wellness. Al schrijf ik niet vaak over fashion en dit toch een heel leuk onderwerp vind, wil ik vandaag laten zien waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Ik hoop dat ik ook jou hiermee kan inspireren en heb een aantal favorieten van me geplaatst!

Top2

Ik heb zelf natuurlijk ook wel eens inspiratie nodig. Ik heb al een aantal hele leuke fashionbloggers ontmoet en volg er zeker ook een aantal fashionblogs dus als er iets is wat mij heel veel inspiratie geeft zijn het andere bloggers en vloggers! Ik blog zelf natuurlijk maar ik besteed ook veel tijd aan het lezen van blogs van anderen. Outfitposts vind ik bijvoorbeeld altijd erg leuk of bloggers die hun make-up routine laten zien. Uiteraard vind ik het leuk om te lezen over nieuwe make-up en beautyproducten die andere bloggers testen. Mensen die net even een andere routine hebben, of bij een winkel shoppen waar ik nog nooit geweest ben geven bij mij vaak aanleiding om nieuwe dingen te proberen.

ALL_NS_W_Streetstyle_CW37_(1)_Chelsea-Boots_332x50032eed7af9f9c4548b6afc7e5dc04227d
Wat je tegenwoordig heel veel ziet op internet en in tijdschriften zijn streetstylefoto’s (love them). Dit zijn foto’s van gewone mensen op straat, die niet zijn gestyled door een stylist maar die gewoon zelf een leuke outfit bij elkaar hebben gezocht. Ik vind het altijd super leuk om te zien hoe mensen bepaalde dingen op een originele manier weten te combineren. Op internet kun je heel veel van van dit soort street style foto’s vinden, bijvoorbeeld op Pinterest (ik ben al allerlei leuks aan het verzamelen ;-)).

40d27cdf1af41adc1722b1bbf4308e24bfa5eae1c50838e104663915e182e8b2

91eb15b35e1570c8b433b311c2f3e8c5 2e68cf76b5f4e05de327be35752f6573

 

Welke site daar ontzettend goed op inspringt is de welbekende Zalando, deze heeft een ‘Street Style’ sectie op de website (onder Fashion Memo). Heel erg handig en leuk, want je kunt direct doorklikken naar vergelijkbare producten op hun website als je iets moois ziet. Natuurlijk is het ook hartstikke inspirerend om zelf je ogen open te houden op straat. Vooral in de zomer, als nog niet iedereen een dikke jas aan heeft, kan ik uren op een terrasje lekker mensen kijken. De inspiratie ligt voor het oprapen!

Welke tips heb jij als je inspiratie wilt opdoen?

2 Comments

 • Daphne
  sep 24, 2014 at 10:50

  Hele leuke inspiratie! Vooral die outfit met de witte blazer vind ik mooi <3

  • Heidi
   sep 30, 2014 at 23:33

   Thx Daphne! Jaaaa zeker ook mijn favoriet!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com