Zomerse Sandaaltjes van Esprit | Summerproof tips voor je voeten

De berichten stromen momenteel binnen van alle zomerse festivals en kom je overal leuke posts en tips binnen van outfit posts en welke kleuren je deze zomer kunt gaan dragen.

Nu was ik wat aan het speuren naar hippe outfits voor festivals en kwam ik in de webshop van Esprit terecht. Ik ben dol op leuke sandaaltjes (ok ik ben een heels lover) maar voor in de zomer loop ik liever op sandaaltjes die comfortabel zijn vooral naar outdoor feestjes. Wat ik bij schoeisel en ook bij sandaaltjes belangrijk vind is het materiaal. Ik ben altijd een voorstander van goede schoenen waarbij hoogwaardig materiaal wordt gebruikt. Ik heb ooit ’s de opleiding pedicure gevolgd (niet echt mijn ding haha) maar er werdt toch vaak wel benadrukt hoe belangrijk goede schoenen zijn. Ook al zijn ze open en redelijk plat dan nog zit er vorm in en heb ik wel het idee dat bij de meeste er meer vorm in zit en enkele ook een goed voetbed hebben. Helemaal platte schoentjes is ook niet top voor je voetjes.

Esprit

Mocht je naar festivals gaan dan wil je natuurlijk een hip outfit wat comfortabel zit, je haar zomers in een vlecht of messy curls (Tipje: Salon B sta onder andere bij Pinkpop om je daar te veranderen in een fashionable chic) en wat we vooral willen is een outfit in de Boho/Ibiza style! Uiteraard niet alleen voor de festivals maar ook onder de zomerse outfit zijn ze superleuk!

We hebben het vooral natuurlijk allemaal over welke kleding outfit, welke make-up en welke hairdo voor deze zomer maar ik wil het juist ’s hebben over welke schoentjes erbij passen. Deze sandaaltjes van Esprit vind ik zo goed bij de Boho/Ibiza style style passen en kwalitatief is het nog steeds een erg goed merk en vond het dus wel leuk om ’s een paar leuke modellen te laten zien in deze post… ik heb alleen nog een beetje moeite met kiezen. 🙂

Screenshot 2014-06-05 10.40.18 Screenshot 2014-06-05 10.41.23

Screenshot 2014-06-05 11.23.29 Screenshot 2014-06-05 10.42.18

Screenshot 2014-06-05 10.42.52 Screenshot 2014-06-05 10.43.28 Screenshot 2014-06-05 10.43.54

 

Veel studs, glitters, steentjes worden gebruikt in deze hippe sandaaltjes en daarnaast ook een heel scala aan felle kleurtjes, pastel tintjes (wat ook veel te zien zal zijn deze zomer) en metallic/suede looks. Ik heb maar een aantal van deze sandaaltjes uit de shop geplaatst (welke ook in andere kleuren verkrijgbaar zijn) maar er zijn uiteraard nog veel meer hippe modellen. En als je je voetjes nou ook nog ’s summerproof wil maken heb ik de volgende tips:

• Was je voetjes en zodra ze goed droog zijn ga dan aan de slag met een eeltvijl bijvoorbeeld een elektrische (vind ik zelf erg fijn). Polijst meteen even je teennagels mee zodat ze lekker mooi en glad zijn. Je teennagels zijn zo hard dat ze wel tegen een stootje kunnen.

• Stop je voetjes in een lekker voetbadje met een bruisballetje en ga ook even lekker aan de slag met een lekker scrubje.

• Smeer ze in met een goede voetcrème en laat het even goed in trekken, een goed voetcrème bevat vaak bestanddelen die geurtjes tegen gaan met bijvoorbeeld munt of citroenolie.

• Breng een zomers lakje aan op je teennagels. Je kunt bijvoorbeeld ook leuke combi’s maken met matte pastel nagellak om je teentjes of juist weer veel glitters en felle kleurtjes!

Zo helemaal klaar om jouw voetjes in één van deze prachtige sandaaltje te steken!

Wil je meer sandaaltjes van Esprit zien, kijk dan in de webshop van Esprit! De prijzen van de sandalen variëren van € 35,- tot € 60,- per paar.

Kijk jij deze zomer nog naar een leuk feestje of festival? En zou je 1 van deze lovely sandaaltjes daarbij combineren?

6 Comments

 • Rosie
  jun 6, 2014 at 22:52

  Wauw er zitten echt hele leuke sandaaltjes bij! Aankomende zondag ga ik naar Freshtival, ontzettend veel zin in!

  Nog even een tipje. Je hebt in je intro stukje staan: een HugH beauty addict. Ik neem aan dat je bedoeld huge?! 🙂

  Liefs Rosie

  • Heidi
   jun 7, 2014 at 08:41

   Ja he, dat vond ik nou ook! Leuk! Heel veel plezier!
   Soooo dat is stom van mij, ik zat er al een paar keer naar te kijken en dacht, wat zie ik er nou aan… teveel mannen in mijn hoofd denk ik haha! Thanks 4 the tip Rosie!

 • Mirjam
  jun 6, 2014 at 10:40

  Oh wat een leuke sandaaltjes zitten erbij!

 • Eline
  jun 6, 2014 at 10:40

  ze zijn heel mooi!

 • Deb
  jun 6, 2014 at 10:08

  Leuke sandaaltjes!! Ik ga zelf niet naar festivals maar loop wel graag op dit soort sandaaltjes.. lekker comfi en met een leuk kleurtje op je tenen ziet het er helemaal zomers uit!

  • Heidi
   jun 7, 2014 at 08:43

   Ik eerlijk gezegd ook niet heel veel maar wel wat zomerse feestjes 🙂 jaaa een leuk lakje erop, lekker helemaal zomers!

Leave a comment

CommentLuv badge

Hi! Ik ben Heidi, eigenaresse van deze blog! 36 lentes jong, een Dutchie die net over de grens in Vlaanderen woont. Een behoorlijke beautyaddict, voorstander van gezond en bewust leven maar zeker wel met een bourgondische knipoog. Joy and Happiness staan centraal in mijn leven en hopelijk kan ik jou, als lezer, hier ook in inspireren! Regelmatig komen er artikelen voorbij over food, beauty en uiteraard lifestyle! Enjoy reading & FEEL FABULOUS EVERY DAY!

Promotie 1 250x250

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Abonneer je op FBLS Blog

iPhone 8 320x100

FBLS on bloglovin

Follow
mytastenld.com