Spa Bruisend met smaak

Let op: dit is een oud teruggezet artikel.

Spa Bruisend & heeft weer 2 nieuwe varianten erbij! Spa springt uiteraard goed in op “de gezonde leefstijl” en deze Spa Bruisend & passen daar uitstekend bij. Sjaa.. beauty komt nou eenmaal ook van binnenuit 🙂

Ik heb ze getest (tevens de Spa Bruisend & Munt en Spa Bruisend & Citroen) en vind ze verassend lekker! Vandaag vertel ik je over deze nieuwe smaken Spa Bruisend & Grapefruit en Spa Bruisend & Zwarte Bes uiteraard mijn smaakbeleving over de 4 verschillende soorten.

Review Spa Bruisend met smaak grapefruit

Ik probeer wat nog wat beter op mijn voedingspatroon te letten, naast biologisch vlees, veel fruit en groenten én te minderen in gluten en suikers had ik 1 lichte verslaving… namelijk sapjes! Ik ben dol op van die lekkere sapjes maar ja… er zit nou eenmaal veel suiker in. Ik ben niet het type dat frisdranken drinkt en light maak je me helemaal al niet blij mee maar om nou heel de dag kraanwater te drinken vind ik ook saai en dat houd ik niet altijd vol. Toen kwam het persbericht van de nieuwe soorten Spa Bruisend binnen en eindelijk heb ik iets gevonden waarvan ik kan zeggen, ja dit past perfect bij mij en die bewustere leefstijl! 0 calorieën, geen suiker maar bruisend water met een vleugje smaak.

Review Spa Bruisend met smaak zwarte bes

Naast de soorten (waar ik nog niet bekend mee was) Spa Bruisend & Munt en Citroen testte ik eerst de Grapefruit en Zwarte Bes. De mineraalwaters bevatten natuurlijke aroma’s en verder gewoon water met een bubbel (koolzuur). De Grapefruit is heel verfrissend en heeft dat lekkere typische grapefruit geurtje en smaakje… zonder het “bittertje” maar mijn favoriet van deze 2 is de Zwarte Bes. De geur hiervan vind ik al zalig, je verwacht zoet maar dat is het totaal niet. Heel fris met net een sprankeltje zwarte bes. Je merkt dat je reukzintuig al geprikkeld wordt door de geuren van de aroma’s.

Review Spa Bruisend met smaak ingrediënten

De andere 2 soorten die ik naderhand toch ook wel wilde testen, de eerste soorten van de Spa Bruisend &, Munt en Citroen bevielen me ook meteen goed. De Munt bevat een vleugje appel en uiteraard munt! Je ruikt meteen het verkwikkende geurtje van muntblaadjes. Bijna verse muntthee maar dan koud en een lekker bubbeltje. De Citroen is net alsof je Spa Rood drinkt met een citroen schijfje er in maar dan zonder dat “zuurtje” echt lekker fris!

Review Spa Bruisend met smaak citroen munt

Als je wilt afwisselen met water of koffie/thee en een lekker en gezond fris drankje is dan zijn deze 2 soorten van Spa Bruisend & zeker een aanrader! Ze zijn te koop voor € 1,05 de liter en verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, C1000, Plus, Em-té en Coop en vanaf half april bij Albert Heijn.

De smaken van Spa Bruisend (ook zonder smaak) kun je heel goed toevoegen aan een zelfgemaakte ijsthee.

Heb jij ze al geproefd en wat vond je de lekkerste soort?

Liefs Heidi

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 ⁄ 10 =


CommentLuv badge