Rivièra Maison Zomercollectie 2015

Let op: dit is een oud teruggezet artikel.

Vanaf 30 maart ligt de nieuwe zomer collectie van Rivièra Maison in de winkels en zoals jullie weten ben ik fan van het merk en zeker ook de mensen achter dit merk! Ik mag jullie dan weer met veel plezier de nieuwe collectie Ramatuelle Beach presenteren en ik kan je zeggen… er zitten weer heel wat pareltjes tussen. Het mooie Nederlandse merk heeft weer flink zijn best gedaan om een nieuwe lijn neer te zetten en wat ik mooi blijf vinden aan het merk, alles is met de hand gemaakt, dus ieder item heeft zijn eigen karakter: Rivièra Maison Zomercollectie 2015

Riviera Maison Zomer 2015 Ramatuelle Beach visservies

Na het grote succes van de lente collectie komt RM weer met een paar heerlijke frisse kleuren. Het azuurblauwe (waarvan vele items binnen no-time waren uitverkocht) heeft nu gedeelte plaats gemaakt voor mooie zachte blauw en roze tinten.

Fun on the beach

Ervaar dat heerlijke, onbezorgde zomergevoel met het nieuwe thema Ramatuelle Beach. Begeef u in de omgeving van het mondaine St. Tropez, met een snufje elegantie en stijl ą la Brigitte Bardot in de jaren ’50: het pittoreske plaatsje Ramatuelle met het beroemde strand van Pampelonne.

Het zomerse gevoel zien we in deze themacollectie terug in het kleurgebruik: veel flax gecombineerd met lichtroze- en blauwtinten. In het materiaalgebruik zien we veel jute en verschillende haksels. Een snufje jaren ’50, casual en shabby chique: een happy thema waarbij het draait om een onbezorgde zomer met familie en vrienden.

Ik zal zeggen, geef je ogen de kost en kijk lekker mee naar de prachtige Ramatuelle Beach collectie!

Riviera Maison Zomer 2015 Ramatuelle Beach kussens
Riviera Maison Zomer 2015 Ramatuelle Beach servies
Riviera Maison Zomer 2015 Ramatuelle Beach bloempotten
Riviera Maison Zomer 2015 Ramatuelle Beach placemets
Riviera Maison Zomer 2015 Ramatuelle Beach tuinverlichting
Riviera Maison Zomer 2015 Ramatuelle Beach

De Ramatuelle Beach collectie is vanaf 30 maart 2015 bij alle verkooppunten en via de website verkrijgbaar.

Wil je meer van Rivièra Maison zien, check hier het overzicht van alle artikelen.

Wat is jouw favoriete item?

Liefs Heidi

(Visited 265 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *