Rivièra Maison Beddengoed collectie

Aanstaande dinsdag ben ik uitgenodigd door Rivièra Maison om naar het hoofdkantoor te komen om een perspresentatie van de nieuwe herfst/winter collectie 2014/2015 te komen bewonderen. Uiteraard zit het prachtige merk in de tussentijd ook niet stil en komt dus nu met de nieuwe bedtextiel collectie lente/zomer 2014 in samenwerking met Beddinghouse! Onderaan het bericht heb ik nog wat leuke lekker slaaptips gezet! Rivièra Maison Beddengoed collectie

Love Letter Sand

In het voorjaar trekken we er weer op uit, de dagen worden langer, de temperaturen stijgen en de natuur kleurt weer groen. Ook binnenshuis gaat deze wisseling van seizoenen niet onopgemerkt voorbij met kussens, plaids en accessoires in frisse, vrolijke tinten, omarmen we het voorjaar.

Creëer licht en frisheid in huis en vergeet daarbij vooral de slaapkamer niet. Een comfortabel bed, opgemaakt met prachtig zacht beddengoed maakt van iedere slaapkamer een paradijsje op zich. In deze geest hebben wij in nauwe samenwerking met Beddinghouse de nieuwe lente/zomer collectie ontwikkeld. Vier nieuwe ontwerpen passend bij het voorjaar en de zomer: Breton Coast, Amalfi, Villa Borghese en Love Letter.

Villa Borghese

Het zomerse thema “Villa Borghese” verwijst direct naar het rustieke park in Rome dat een serene rust, warmte en romantiek uitstraalt. Een dessin met zachte schaduwen van bladeren in de kleur Silver en op het voeteneind van het dekbedovertrek de tekst “Villa Borghese” geven deze sfeer optimaal weer.

Verkoopprijs vanaf €59,96

Rivièra Maison Beddengoed, Riviera Maison collectie bedtxtiel, Villa Borghese Roma

Breton Coast

Het voorjaarsthema zien we terug in het beddengoed “Breton Coast”, uitgeoerd in een hoogwaardige kwaliteit katoen. Aan de bovenzijde van het dessin is de kustlijn met de bekende plaatsnamen van Bretagne getekend. De Bretonse streep, de piping en een accent van rood gegeven de finishing touch aan dit dekbedovertrek.

Verkoopprijs vanaf €79,94

Rivièra Maison Beddengoed collectie 2014 Breton Coast

Amalfi

Na een rustgevende stranddag is het heerlijk toeven tussen het zacht grijze beddengoed van “Amalfi”. Dit hoogwaardige dekbedovertrek is uitgevoerd in een subtiel streepdessin. Het geheel heeft een serene uitstraling en is prachtig afgewerkt met een piping van een gedraaid satijnen koord in een mooie donkergrijze kleur.

Verkoopprijs vanaf € (niet bekend, ik verwacht ongeveer rond hetzelfde als de andere overtrekken).

Rivièra Maison Beddengoed collectie 2014 Amalfi

Love Letter

“Love Letter” is een handgeschreven liefdesbrief, met handgetekende hartjes. De voorzijde van het dekbedovertrek is een all-over print. De achterzijde heeft een witte middenbaan, waardoor het lijkt alsof de brief om het dekbed gevouwen is. Dubbelzijdig te gebruiken en in de kleuren Sand en Black te verkrijgen.

Verkoopprijs vanaf €49,95

Rivièra Maison Beddengoed collectie 2014 Love Letter

Om de sfeer in de slaapkamer compleet te maken zijn er bijpassende decoratiekussens te koop in de Breton Coast, Villa Borghese en Love Letter collecties, bij het bedtextiel zijn geen matchende hoeslakens verkrijgbaar.

De Rivièra Maison bedtextiel collectie is verkrijgbaar in de Rivièra Maison Stores en de webstore via rivieramaison.com

Tips voor betere nachtrust

Door het warmere weer is het soms wat lastiger om in slaap te komen en ook lekker uitgerust wakker te worden, ik heb zo nu en dan wat moeite met in slaap komen dus ik geef je enkele tips:

  • Zet een ventilator gericht op een bak ijs in je slaapkamer, zo creëer je je eigen airconditioning.
  • Zorg voor voldoende ventilatie en een schone kamer. Er waait altijd veel stof in een slaapkamer en frisse lucht helpt zeker aan een goede nachtrust.
  • Vervang met regelmaat je dekbedovertrek, zo houd je de boel lekker fris. Je zweet uiteraard redelijk veel, vooral tijdens de warme maanden. Ook handig je kussensloop wat vaker te vervangen gezien de vetten en zweet op je huid, dan heb je minder kans op onzuiverheden.
  • Doe wat lavendelolie in een brander of sprenkel 1-2 druppeltjes (om de dag) op je kussensloop, dit werkt kalmerend en ruikt ook nog eens lekker. Je kunt bijvoorbeeld ook wat citroenolie in een brander doen, de muggen vinden dit niet een aangename geur.
  • Ga je voor de constructie ventilator met een ijsbak, dan kun je ook wat olie sprenkelen op het ijs, je kamer ruikt heerlijk fris.
  • Voor het slapen gaan is het beter geen alcohol en suikers te nuttigen, dit werkt averechts. Dus nee dat nachtmutsje is niet bevorderlijk, alcohol zorgt er nl voor dat je minder goed slaapt en suikers hebben een oppeppende werking.

Heb jij nog goede slaaptips en wat vindt je uiteraard van de textiel van Rivièra Maison?

Voor een overzicht van al mijn Rivièra Maison artikelen kijk je hier.

Liefs Heidi

(Visited 754 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *