Rivièra Maison Kerstcollectie 2015

Wat krijg je als je de breinen achter Rivièra Maison een collectie laat ontwerpen voor de kerst, die gebaseerd is op Coco Chanel? Een poederachtig sprookje in je woonkamer! Ik zag de collectie enkele maanden geleden al in de showroom tijdens de perspresentatie en was op slag verliefd! Niet alleen op de collectie maar zeker ook hoe het gepresenteerd werd. Een creatie van een kerstboom die ik nog nooit eerder heb gezien. Ik dacht maar 1 ding… DIT WIL IK OOK! Als de echte RM-fan zal je waarschijnlijk al een groot deel van de collectie gezien hebben, neemt niet weg dat ik je graag de sfeerfoto’s en een deel van de showroom wil laten zien.  Kijk mee en raak ook geïnspireerd door de, naar mijn mening, adembenemende Cambon collectie en de kerstcollectie van deze winter…: Rivièra Maison Kerstcollectie 2015

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstboom

Kerstballen van poederachtig roze en wit-, crème- en beigetinten vullen de prachtige kerstboom. Tezamen met zachte kussens en plaids met diezelfde tinten en 1 die er toch ook echt uitspringt, een kussen die wel heel veel weg heeft van de befaamde Chanel-stof. Daarnaast een servies met chique gouden randjes en sterretjes laten je helemaal weg wanen in een Chanel-achtig kerstsprookje.

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstboom servies

De naam Cambon is afgeleid van de straatnaam waar Chanel haar hoedenwinkel in 1910 opende en waar ze verder ontwikkelde tot heuse modekoningin. Op het hoofdkantoor van Rivièra Maison wisten ze haar stijl heel goed tentoon te stellen. Paspoppen met de herkenbare lagen parelkettingen en de tijdloze kledingstijl.

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstboom Chanel stijl

Als kersje op de Chanel/Cambontaart een prachtig opgetuigde boom met daarop (wellicht op de foto’s iets minder duidelijk te zien) een torso met het welbekende jasje. De boom diende dus als rok. Is het geen plaatje!

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstboom Chanel stijl

Voor de nieuwe kransen reisde creatief directeur Nico af naar de fabrieken in Azië om speciaal op maat gemaakte RM kransen te ontwikkelen. Hieronder zie je er 1 van. Een hoge krans gemaakt van de hoedjes van eikeltjes en mini dennenappeltjes, bespoten met wit en glitters. Zeker een favoriet die ik moest vastleggen.

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstkrans

Rivièra en zijn trouwe aanhangers zijn welbekend met de mooie decoratiestijl. Links onder is dan ook weer een mooi uitgedoste tafel te zien. Rechts een deel van de Cambon collectie.

Linksonder een deel van de kerstballen en rechts weer een foto waar je echt van geïnspireerd raakt.

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie servies
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstboom kerstballen
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie servies

Als je fan van Parijs bent, zijn deze ballen ook zeker erg leuk en als detail op de Cambon collectie zit overal een mini Eiffeltorentje aan. Schattig he!

Valt je keuze meer op het klassieke kerstrood, dan zit je bij RM ook weer helemaal goed! En dit jaar weer de leuk gevulde kerstballen… nu ja sterren met gouden glitters. Het leuke aan deze sterren is dat je ze zelf ook nog met iets kan vullen.

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kussens


Een kleine greep uit de poederachtige kerstballen, kussens, plaids, het servies, prachtige sfeerbeelden met ook weer het leuke armeluiszilver verwerkt in windlichten en in stervormige waxinelicht-houders

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstboom kerstballen
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kerstboom kerstballen
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie servies

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kussens
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie kussens
Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon collectie plaid

Deze vond ik dan ook erg leuk, ik weet niet of makkelijk het te doen is (en hoe het zal staan) maar kerstballen in je haar, ach, waarom ook niet! De jurk is overigens echt schitterend!! Heel goed gekozen door RM.

Rivièra Maison Kerstcollectie 2015 Cabon kerst haarinspiratie


Voor meer info kijk op de site van Rivièra Maison. Kijk hier voor de kerstcollectie van 2018.

Wat vind jij van de kerstcollectie(s)? Droom jij er net zo van als ik?

Liefs Heidi

Deze foto’s zijn deels door mij gemaakt en er ligt dus een copyright op. Wil je ze gebruiken, tag dan mijn blog (met link) en Rivièra Maison hier in.

(Visited 655 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *