Review: Clinique Turnaround Revitalizing Serum

Dan is het moment daar… dat je het laatste druppeltje eruit hebt geperst… sjaa dat overkwam me afgelopen week. Ik ontvang vaker producten die een sprankeltje bij me doen veroorzaken maar op een of andere manier gaf deze Clinique Turnaround Revitalizing Serum me nog meer dan dat sprankeltje! Dit is een product die ik dus echt uitvoerig heb getest zoals je kunt begrijpen en ik ben er razend enthousiast over. Vandaag vertel ik je waarom, kijk je mee?

Review: Clinique Turnaround Revitalizing Serum fles INCI lijst

De Clinique Turnaround collectie is geïnspireerd op dermatologische peelings. Het doel is om de huid energie te geven en er weer mooi en glanzend uit gaat zien. De collectie bevat een vijftal producten en 1 ervan mocht ik testen, waar ik, zoals je al doorhad, erg lovend over ben.

Wat beloofd deze Clinique Turnaround Revitalizing Serum

Verbetert het huideigen exfoliatieproces door drie belangrijke huidfuncties te ondersteunen: de celdeling, de celrijping en de afschilfering van de cellen. De hoofdingrediënten in dit krachtige serum ondersteunen deze drie activiteiten om zo de huid nieuw leven in te blazen. Klinisch onderzoek bewijst dat dit serum opmerkelijke resultaten behaalt wat betreft glans en zachtheid van de huid. En dat in slechts 4 weken.

De vijf hoofdingrediënten

  • Cafeïne geeft de huid nieuwe energie en helpt zo schade door milieuvervuiling tegen te gaan, het geeft de huid overall vitaliteit. Huidcellen worden ondersteund door een vitaliserend complex, het zogeheten Trans-Epidermal Electrical Potential (TEEP), dat de aanmaak van de huideigen energievoorraad verbetert.
  • Glansbevorderende optica werden speciaal samengesteld voor een natuurlijke glans, alsof de huid van binnenuit straalt.
  • Laminaria Saccharina extract (suikerwier, een bruine alg) werkt samen met de glansbevorderende optica om glans aan de huid te geven en tegelijkertijd de talgproductie te reguleren, zodat er geen sprake is van glim.
  • Hyaluronzuur kan met succes door de epidermis worden opgenomen om daar te zorgen dat vocht beter wordt vastgehouden. Zo wordt een ‘waterreservoir’ aangelegd in de huid.
  • Trehalose en Sorbitol dringen de hoornlaag binnen om daar de huideigen capaciteit om vocht uit de omgeving aan te trekken te verbeteren, ongeacht temperatuurwisselingen of luchtvochtigheid.

Review: Clinique Turnaround Revitalizing Serum swatch

Mijn bevindingen

Belangrijk is dat de serum geen parfum bevat. Het heeft een milde en natuurlijke geur. Het is geschikt voor de gevoelige huid en bevat mooie ingrediënten.

Wat ik vooral merkte is dat mijn huid er beter en gladder uit is gaan zien. Ik heb nauwelijks nog onzuiverheden. Ik kan regelmatig last hebben van droge plekjes en velletjes op mijn huid en die verdwenen dus echt.

De textuur is enorm fijn, het voelt net of je een laagje zijde over je huid legt. Ik vind het zeer zuinig in gebruik, met 1 pompje kan ik mijn gezicht en hals voorzien van een laagje serum. De verpakking is prachtig en door het pompje ook hygiënisch.

Na het aanbrengen van de serum (en laat deze even drogen) breng ik mijn dagcrème aan. Het mooiste is natuurlijk om alles uit de laan te gebruiken omdat de producten echt op elkaar afgestemd zijn en waarvan het resultaat dan nog beter zal zijn.

Review: Clinique Turnaround Revitalizing Serum fles

Voor mij is het een perfect product omdat het mijn ergernissen rond mijn huid oplost, waaronder de droge plekjes en velletjes en de onzuiverheden. Vooral nu wanneer de dagen kort zijn en het gure klimaat weer een rol gaat spelen is dit een zalig product.

Ik ben overal rond gaan speuren, gezien de ingrediënten niet op de verpakking staan maar kwam eigenlijk geen nare ingrediënten tegen.

Veel pro’s dus maar als ik een con zou moeten opnoemen dan is het de prijs. Je betaald voor een flesje van 30 ml €55,00 en voor een flesje van 50 ml €79,25. Ik testte de 30 ml versie en heb er toch 3 maanden mee gedaan. Als je het zo bekijkt valt het nog redelijk mee qua prijs.

Je kunt terecht bij de store in het Alexandrium, de verkooppunten van Clinique of op de website (Nederland en België).

Ook een erg fijn product is de Clinique iD!

Trekt dit serum van Clinque je aan en heb jij al eens iets getest van de Clinique Turnaround collectie?

Liefs Heidi

(Visited 88 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *