Persevent: OPI Spring Collection 2016

Ik vind het altijd weer een eer om voor bijzondere events als deze uitgenodigd te worden. De reden dat dit ook echt bijzonder voor me was, is omdat de first lady of nails ofwel Suzi Weiss-Fischmann, mede-oprichtster van het nagellak merk OPI, speciaal naar Nederland af reisde om over de leading brand op professionele nagelverzorging te vertellen en de nieuwe lente-collectie te presenteren. Uiteraard dit tezamen met de Nederlandse importeur; familie Happé. Vandaag geef ik je een impressie van dit event en een voorproefje van de nieuwe collectie: Persevent: OPI Spring Collection 2016 

OPI pastels soft shades

 

 

 

 

 

 

 

In 1981 (ha goed jaar, mijn geboortejaar) werd OPI (Odontorium Products Inc., een kleine tandheelkunde producten bedrijf) gevestigd in Hollywood, gekocht door George Schaeffer. Kort daarna werd hij vergezeld door Suzi – OPI Co-Founder & Brand Ambassador. George ontwikkelde een nieuw acrylproduct voor het maken van kunstnagels, wat het al snel tot groot succes bracht.

 

Suzi Weiss-Fischmann OPI Persevent: OPI Spring Collection 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 1989 bereide OPI haar bedrijf uit met nagellakken. In 2003 creëerde ze een Legally Blond 2 collectie en vervolgens volgde er vele andere bedrijven en uiteraard meerdere samenwerkingen met de film-industrie en celebrities waar het vreselijk populair onder is, je ziet dan ook regelmatig met OPI gemanicuurde nageltjes op de rode loper voorbij komen.

Suzi zorgde ervoor dat nagellak een ware fashion item werd die onmisbaar is voor vrouwen. Gefascineerd door mode en heeft een onovertroffen vermogen om nieuwe kleurentrends te voorspellen en staat niet voor niets bekend als ‘the First Lady of Nails’.

Persevent: OPI Spring Collection 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een foto van (mama) Anja Happé mag natuurlijk niet ontbreken. Zij zorgde ervoor dat vanaf 1993 de hoogstaande lakken in Nederland verkrijgbaar zijn.

 

6 heerlijk frisse lentekleurtjes staan centraal in deze SoftShades pastel collectie. Zoals we van OPI gewend zijn hebben ze hun eigen unieke namen meekregen. Wit – It’s in the Cloud, Mintgroen – This Cost Me a Mint, Zachtgeel – One Chic Chick, Zachtroze – Stop it I’m Blushing!, Zachtblauw – It’s a Boy en Lila – I Am What I Amethyst.

Onderstaand een aantal zachtzoete foto’s van de collectie gepresenteerd in een mooie omgeving en uiteraard gezonde hapjes en drankjes om helemaal de lentekriebels te krijgen.

Persevent: OPI Spring Collection 2016 pastels soft shades

 

Ik heb een heerlijke dag gehad, leuke bloggers (eindelijk) ontmoet, zoals Helen van Beautyill en ja wat ik al zei, een eer om hier bij te mogen zijn.

Vanaf 11 april is de SoftShades “Pretty in Pastels” collectie verkrijgbaar. De losse lakken à 15 ml kosten € 14,95. De miniset met 4 SoftShades Pastels kost € 22,95. Voor de verkooppunten kijk je op de site van OPI >>> link

Bekijk hier nog een mooie collectie van der SoftShades. En hier voor de review van deze collectie.

Wat vind jij van deze collectie en ben jij ook een echte OPI-fan?

Liefs Heidi

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 − 14 =


CommentLuv badge