Take What You Need by Mi Moneda

Tijdens een ontmoeting met Michelle, oprichters van Mi Moneda, vertelde de Hollandse schone me meer over het merk maar vooral over haar nieuwe kindje “Take What You Need“. De bekende ronde hangers hebben we vast allemaal wel voorbij zien komen maar uiteraard, wij vrouwen willen steeds wat anders. Michelle begrijpt dat maar al te goed en heeft Mi Moneda zich dan zeker niet laten beperken door 1 collectie maar meerdere met allemaal het zelfde principe. Je sieraden moeten aangepast kunnen worden aan je mood, outfit of welke reden wij vrouwen ons kunnen voorstellen waarom we verandering willen. Ik kreeg deze ketting opgestuurd en vandaag mijn review: Take What You Need by Mi Moneda

Take What You Need by Mi Moneda ketting zilver

Ik heb ‘m al even in mijn juwelenbox liggen en eigenlijk nog totaal niet de tijd genomen om dit prachtige juweeltje te reviewen. Het had gekund voor de feestdagen of voor valentijn maar eigenlijk hebben we elke dag wel een reden om onszelf te verwennen of laten verwennen met een prachtig cadeau en welk cadeau is beter dan een sierraad, toch?!

Take What You Need by Mi Moneda ketting zilver graveren

De Take What You Need collectie is geïnspireerd op Amerikaanse vrouwen die massaal met het staafvormige kettinkje rondlopen. Michelle was voor een business-trip in Amerika (want ook daar is Mi Moneda inmiddels te verkrijgen) en viel dit direct op. Een nieuw concept voor Mi Moneda was geboren, het staafvormige kettinkje maar wel 1 die je aan kunt passen zoals we van het merk dus gewend zijn. 

Take What You Need by Mi Moneda ketting zilver inspire

De ketting is verkrijgbaar in 3 kleuren; goud, zilver en rosé-goud. Het staafje is eindeloos te variëren en nog leuker je kunt ‘m customizen! Zelf koos ik voor de zilveren variant. Het staafje leg je als het ware in het kastje en wordt met een magneet op zijn plaats gehouden. Je hoeft niet bang te zijn dat je ‘m verliest want deze magneet is enorm sterk. De verpakking vind ik zelf dan ook erg leuk, veertjes en een glazen flesje met een kurkje waar de ketting in zit, dit in een leuke doosje. Heel puur!

Ik kreeg deze mooie “Inspire” met een veertje afgebeeld (wat ook een mooie betekenis heeft) als basis en en daarnaast mocht ik mijn eigen magneetje ontwerpen. Ik koos voor mijn artiestennaam  “FabulousHeidi“, echt grappig dat het kan. Als ik de ketting daar krijg ik veel complimentjes! Erg leuk!

Take What You Need by Mi Moneda ketting zilver verwisselbaar

Aan de achterkant van het staafje zit een gaatje en met het speciale bijgeleverde pinnetje duw je het magneetje, ofwel bar zoals het genoemd wordt, er uit om te verwisselen. Je moest wel even goed duwen (gelukkig maar).

De basis van de kettingen zoals ik ‘m heb met de tekst “Inspire” kost € 49,95. Wil je liever een andere tekst dan zijn ze verkrijgbaar vanaf € 69,95. Een losse magneet/bar vanaf € 25,00. Je kunt ze, zoals ik aangaf, ook zelf samenstellen.

Om het helemaal te laten matchen kun je er ook een armband bij nemen en zijn er ringen verkrijgbaar die ook aansluiten bij deze leuke Take Wat You Need.

Nieuwsgierig naar deze leuke collectie? Neem een kijkje op de site >>> link

Deze leuke juweeltjes zijn ook perfect om te layeren! Voor inspiratie, kijk ook eens naar dit artikel.

Wat vind jij van deze sieraden collectie? Zal jij het dragen?

Liefs Heidi

(Visited 378 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *