Posters.nl: Pareltjes aan je wand

Vandaag, op deze grauwe vrijdag, een interieur inspiratie artikel over pareltjes aan je wand van Posters.nl. Als je het aan mij vraagt staat of valt je inrichting van je huis met goede wandbekleding. Een mooi schilderij of canvas kan heel veel toegevoegde waarde hebben mits je voor het juiste kiest, je kunt beter 1 groot stuk hebben hangen of 1 wand met mooie decoratie en er verder rust in brengen. In bepaalde delen van mijn huis had ik nog niets hangen omdat ik daar altijd best kritisch in ben. Posters.nl vroeg mij of ik producten van hen wilde testen en nadat ik op mijn gemak lekker aan het rond snuffelen was op de site werd ik al snel enthousiast! Mooie canvassen met prachtige designs, leuke muurstickers en nog een tal van andere gezellige posters, fotobehang en wandplaten. Ik bestelde er muurstickers en een canvas op maat. Posters.nl: Pareltjes aan je wand

Canvas: Diva Berlijn

Ik houd van anders en opvallend dus koos ik voor deze bijzondere op maat gemaakte canvas. Het duurde 2 weken weken voordat ik ‘m in huis had gezien het geen standaard formaat heeft. Het is een afbeelding van een prachtige vrouw met kunstzinnig Berlijn er in verwerkt. Echt meteen een opvallend stuk in huis en komt goed tot zijn recht op mijn lange witte wand in de woonkamer boven mijn witte leren stoel of bank. Ik wilde ‘m eigenlijk in mijn (blog)kantoor hebben maar gezien ik besloot te verhuizen krijgt het een mooi plekje in mijn nieuwe huis, ik zal wel weer kiezen voor witte strakke wanden. De kwaliteit is erg mooi, ik vind daar vaak echt verschil in zitten. De afwerking is mooi en het is een stevig doek.

Posters.nl: Pareltjes aan je wand canvas muurstickers review

Deze canvas is in vele formaten verkrijgbaar en mijn formaat 95 x 70 cm kost € 119,70 (verkrijgbaar vanaf € 10,80) >>> link.

Muurstickers “Handwerk Frames”

Muurstickers, dat had ik nog niet eerder uitgeprobeerd en was hier echt nieuwsgierig naar, maar ik wilde wel iets bijzonders waar je ook weer creatief mee kan zijn. Deze lijstvormpjes vond ik meteen al leuk. Ik heb ze niet exact uitgemeten en meer op gevoel geplaatst. Het enige wat ik wel wat jammer vond is dat het stickermateriaal wit en niet transparant is en daar de print op zit anders had ik ze op een gekleurde wand kunnen plakken maar op deze witte wand kwamen ze ook weer prachtig uit.

Je kunt er voor kiezen om er foto’s in te verwerken, persoonlijk vond ik het zo leuker en wat rustiger ogen. Wanneer je de stickers plakt kun je er eerst nog licht op plakken om te kijken of het naar je zin is hoe je ‘m plakt, eenmaal tevreden kun je ze goed vastplakken door er met een zachte doek over te wrijven. Wat ik fijn vond is dat ik ze met de verhuizing ze er makkelijk weer af kon halen en evt zelf weer kan hergebruiken. Handig om dan wel de verpakking te bewaren om ze op de speciale vellen weer terug te plakken (had ik dat maar gedaan :)).

Posters.nl: Pareltjes aan je wand canvas muurstickers review

Deze muurstickers kosten € 17,95 voor 1 set à 2 vellen stickers >>> link. Ik vind het aanbod van Posters.nl zeer groot. Eigenlijk voor ieder wat wils! Houd je van kunstdruk, dan ben je hier aan het goede adres. Voor elke kamer en voor elke wand is er een groot aanbod. Ben je fan van Marvel of Warner Brothers, dan vind je hier bijzondere en unieke posters van de bekende superhelden. Tevens zie ik mooie posters van vele populaire films voorbij komen. Stiekem zal ik best nog wel een poster van Superman kunnen ophangen ;-).

Je kunt goed op categorie zoeken en wat fijn is dat je meteen een lijst kan bestellen. Liever geen wandbekleding, voor mooie mokken kun je ook terecht.

Ik ben erg tevreden over de levering, hoe het verpakt was en ook de communicatie verliep over de levering. Daarnaast natuurlijk erg blij met deze heuse eyecatchers in huis!

Even wat praktische informatie over Posters.nl: Er zijn meer dan 20.000 posters uit voorraad leverbaar. Indien het voorradig is, voor 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Ze hebben een niet tevreden, geld terug garantie en je kunt er veilig op alle manieren betalen.

Wat vind jij van mijn pareltjes van Posters.nl? Ben je al bekend met deze webshop?

Liefs Heidi

*Ik heb deze producten ontvangen ten behoeve van een review.

Kijk hier voor nog meer inspiratie voor aan je wand.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
21 × 2 =


CommentLuv badge