L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

Binnen 5 minuten je volledige uitgroei bedekken… kan het echt? Deze L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray belooft het in ieder geval wel! Heb je onverwachts een date, of een gezellig uitje en heb je geen tijd meer om naar de kapper te rennen of zelf je uitgroei te verven? Dan is dit wellicht iets voor jou! Ik testte het uit, want zo iets moet ik natuurlijk zelf ervaren. Wil je weten hoe het werkt en of het werkt, lees dan snel verder in dit review van de L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray

L'Oreal Uitgroei spray middenblond grijs haar

In het grappige promo filmpje, onder het mom van het #BeautyQuickie, laat Eva Longoria zien dat het heel gemakkelijk werkt. Sprayen en in 3 seconden is er niets meer te zien van de uitgroei. Na het lezen van het persdossier en dit filmpje werd ik alleen nog maar nieuwsgieriger, werkt het en zijn er nadelen aan de spray?

Nou had ik zelf net mijn uitgroei al in de verf gezet maar mijn moeder was de perfecte testkees voor dit project. Zij wil van donker naar blond waar ze al even mee bezig is en had nu alweer een behoorlijke uitgroei wat nog net niet spierwit is.

Ik had al eerder een review gelezen die iets minder lovend was dus ik was al een beetje behoedzaam.

L'Oreal Uitgroei spray middenblond

Hoe werkt deze L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage spray en wat belooft het:

 • Uitwasbaar – je kunt de kleur met shampoo uitspoelen.
 • Er zijn 5 tinten die met het merendeel van de haarkleuren matchen.
 • Moeiteloos een touch up doen, zonder je haar te kleuren.
 • Smudgeproof: de sterke hechting zorgt dat de kleur dagelijkse beproevingen doorstaat.
 • Geschikt voor blond, bruin en donkerbruin haar (komt in 5 kleuren die matchen bij jouw haarkleur).
 • Camoufleert grijze haaraanzet.

Was je haar, droog het en breng het in model. Vervolgens spray je van 10 cm afstand de spray op je uitgroei. Wel even goed schudden voor gebruik. Het spraytje werkt toch vrij makkelijk. Ik hoorde dat het wat stug kon zijn in gebruik maar daar had ik geen last van.

Hieronder de foto van mijn moeder haar haar voor de behandeling. Zoals je kunt zien een duidelijk uitgroei van echt grijs/wit haar.

L'Oreal Uitgroei spray middenblond grijs haar

Ik sprayde het rustig heen en weer op een scheiding die ik trok. Ik gebruikte wel een kam om het scheiding voor scheiding aan te brengen. De kam werd wel vies maar met een beetje zeep was ie zo weer schoon.

Je ziet al na even sprayen dat het echt dekt. De kleur is middenblond, een coole blonde kleur die eigenlijk niet geschikt is voor de haarkleur van mijn moeder maar uiteindelijk zagen we er niets meer van.

L'Oreal Uitgroei spray middenblond grijs haar

Tadaaaa het resultaat! Geen gekke grijze uitgroei meer te zien. Het maakt het haar wel wat stug maar als het eenmaal droog is kun je er met een borstel doorheen gaan om het wat soepeler te laten vallen. Het heeft toch licht een haarlak effect.

L'Oreal Uitgroei spray middenblond grijs haar

Ik heb voorzichtig langs de haarlijn gesprayd en ik zag nagenoeg niets op haar huid zitten. Met een donkere kleur denk ik dat je het wel zal zien, dat las ik tenminste op een andere blog, maar wat je kunt doen is een klein beetje vaseline of crème aanbrengen op de huid en oren (let op: niet in de haren) en het erna met een vochtig doekje verwijderen.

Mijn moeder had uit voorzorg een oud wit kussensloop om haar kussen gedaan maar deze is gelukkig helemaal schoon gebleven. Ik denk dat er zeker nog voldoende inzit voor een tweede keer.

De L’Oreal Magic Retouch uitgroei camouflage sprays à 75 ml zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, van blond tot donkerbruin. Ze zijn te koop alle L’Oreal verkooppunten voor een verkoopadviesprijs van € 9,99.

L'Oreal Uitgroei spray middenblond grijs haar

Wat vind je van het resultaat van deze uitgroei spray, zal jij het gebruiken? Liefs Heidi

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld tbv een review. Voor meer info zie mijn disclaimer.

(Visited 11.410 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Francis v.d Kamp-Veltman jul 26, 2018 at 07:43

  Kan je na een keer gebruik, er gewoon over heen verven zonder te wassen???

  Reply
 2. Francis v.d Kamp-Veltman jul 26, 2018 at 07:44

  Kan je na een keer gebruik, er gewoon over heen verven zonder te wassen???

  Reply
  1. FabulousHeidi jul 27, 2018 at 11:37

   Jazeker Francis, ik heb het meerdere malen getest en het gaat heel goed. Wel goed bij de wortels inzetten als je echt heel erg grijs bent.

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *