Review: OPI SoftShades Pretty in Pastels

Let op: dit is een oud teruggezet artikel. Officieel pas op 11 april maar volgens de laatste berichten moet deze prachtige en frisse OPI SoftShades Pretty in Pastels spring collection al aangekomen zijn bij de bekende OPI verkooppunten. Zoals je waarschijnlijk al eerder hebt gelezen liet ik de collectie al in een notendop zien tijdens de perspresentatie. Vandaag laat ik je deze pretty pastels voor je nagels allemaal zien en hopelijk krijg jij er ook (nog meer) van die heerlijke lentekriebels van. Review: OPI SoftShades Pretty in Pastels

Als je van pastels houd en gelukkig kom je in de winkels veel van deze tinten tegen dan is dit echt een collectie waarbij je je hart op kunt halen.

OPI SoftShades Pretty in Pastels spring collection bevat de volgende kleuren: Wit – It’s in the Cloud, Mintgroen – This Cost Me a Mint, Zachtgeel – One Chic Chick, Zachtroze – Stop it I’m Blushing!, Zachtblauw – It’s a Boy en Lila – I Am What I Amethyst.

Review OPI SoftShades Pretty in Pastels This cost me a mint swatch
Review OPI SoftShades Pretty in Pastels It's a boy swatch

Wat ik persoonlijk wat lastiger vond is om de kleuren goed te fotograferen, je ziet dat ze wat ‘weg slaan” qua intensiteit. De lila en zachtroze tint zijn in het echt wat anders en mooie van kleur. De witteint is eerder wat romig wit en niet spierwit. Ik besloot uiteindelijk om ze zelfs met mijn mobiel te fotograferen gezien dit dichterbij met de werkelijkheid komt.

Mijn favorieten waar ik stiekem toch wel verliefd op ben, zijn de zachtroze Stop it I’m Blushing! en Lila I Am What I Amethyst. Deze vond ik ook wat prettiger lakken op de een of andere manier.

Review OPI SoftShades Pretty in Pastels I Am What I Amethyst swatch
Review OPI SoftShades Pretty in Pastels Stop I'm blushing swatch

Ik merk dat vooral het witte en gele kleurtje de dekking zelfs na 3 lagen niet volledig dekt, de zachtroze dekt wel na 3 lagen net als de mintkleur, de lila en de zachtblauw zelfs al na 2 lagen. Desalniettemin blijf ik fan van de lakken omdat ze fijn lakken door het brede kwastje, snel drogen en me erg aanspreken qua kleuren. Nu ben ik echt mis ongeduld dat schaalt uiteraard. Het mooiste effect en creëer je met deze lakken echt als je de tijd neemt voor het lakken en met een goede basiscoat en topcoat werkt. Je hebt dan echt heel lang (dagen) plezier van het vrolijke kleurtje op je nagels!

Vanaf 11 april is de OPI SoftShades Pretty in Pastels collection officieel verkrijgbaar.

De losse lakken à 15 ml kosten € 14,95. De miniset met 4 SoftShades Pastels kost € 22,95. Voor de verkooppunten kijk je op de site van OPI >>> link

Kijk hier voor het artikel van de lancering.

Welke kleur van de van de nieuwe SoftShades Pretty in Pastels collection spreekt jou het meeste aan?

Liefs Heidi

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
5 + 7 =


CommentLuv badge