Review: Sans Soucis Pure Glow

Sinds korte tijd mag ik, tezamen met een klein select groepje bloggers, het prachtige merk Sans Soucis “vertegenwoordigen”. Ik mag een jaar lang de beste, mooiste en nieuwste producten voor jullie testen en uiteraard laten zien! Ik vind dit, zoals je je voor kunt stellen, niet bepaald een straf want het merk wat ooit immens populair was mag nu toch zeker wel terug op die populaire kaart gezet worden. Je zult dus regelmatig hier meer over Sans Soucis gaan lezen! Wij vrouwen hebben namelijk zeker wel iets aan de oprichter te danken, namelijk de lipstick in draaiflacon. Vandaag laat ik de nieuwste make-up zien van dit voorjaar. Review: Sans Soucis Pure Glow | Spring Make-up

Pure Glow – Blond & Brunette

De make-up lijn is geschikt voor zowel de blondies als de brunettes onder ons, feitelijk voor elk type is er wat wils en een prachtige voorjaarslook te maken, waarmee op de trends maar ook op de natuurlijke beauty look op wordt ingesprongen.

De gehele collectie telt 7 type producten, waaronder 4 verschillende liptinten en 4 verschillende browtinten, 2 voor de blondes en 2 voor de brunettes.

Ik mocht 4 verschillende producten testen en ik heb er een look mee gemaakt.

Highlight Powder

Review: Sans Soucis Pure Glow Highlight powder

Wat is dit een geweldige highlight poeder! De intensiteit is enorm! Je moet bijna uitkijken dat je niet teveel gebruikt zo’n goede glow geeft het! Ik heb toch echt verschillende highlight producten geprobeerd maar deze staat echt meteen bovenaan mijn lijstje. Ik gebruik het boven mijn jukbeenderen, op mijn neus, aan de binnenkant van mijn ooghoeken en in het cupido boogje van mijn lippen. Wat ook mooi is, de tip die ik las om het op je decolleté en sleutelbeen te gebruiken. Het blijft toch echt wel redelijk lang zitten, toch wel gedurende de dag, het vervaagd uiteraard wel iets.

De prijs van de Highlight Powder bedraagt € 21,50 

highlight powder swatch

Perfect Look Highlight & Conceal

Review: Sans Soucis Pure Glow Highlight concealer

Het grappige van dit product is dat het 2 in 1 is, en concealer en een vloeibare highlighter. Het is een ideaal product als je toch een concealer wilt gebruiken die heel licht dekt en je niet wilt dat de fijne lijntjes benadrukt worden en net een iets frissere look geeft. Van mij had het net iets meer dekking mogen geven en iets meer het highlighter idee maar toch merk ik dat ik ‘m niet oversla tijdens mijn make-up routine. Ik zet stipjes onder mijn ogen, de concealer en daaronder de highlighter en dep deze in mijn huid met een sponsje. Het geeft wel een heel natuurlijk en mooi effect. Waar ik ‘m ook voor gebruik en ‘m echte uitermate geschikt voor vind is om na het aanbrengen van mijn wenkbrauwpoeder, nog net iets meer vorm te geven aan mijn wenkbrauwen.

De prijs van de Highlight & Conceal bedraagt € 21,50

Review: Sans Soucis Pure Glow Highlight concealer

Perfect Lips Every Day Lip Balm SPF 20 – Orange Grace & Pink Desire

Review: Sans Soucis Pure Glow lipbalm Orange Grace Pink Desire

Verzorgde en lekker fel gekleurde lipjes die ook nog ’s beschermd zijn tegen UV stralen.

Beide lip balms hebben een hoge intensiteit van leur en smeren lekker weg. Ze geven een mooie glans en blijven toch een aardig tijdje op mijn lippen zitten.

Hoewel het de echte trendkleuren zijn voor dit voorjaar vind ik ze, voor nu, nog net even te fel met mijn bleke huidje (of ik stift gewoon te dik ;-)). Ik krijg zeker complimentjes als ik ze draag maar ik denk wat meer zon mag gaan vangen de komende tijd. Ik houd echt van deze kleuren en passen goed bij me qua tint, vooral de Pink Desire is een favoriet.

De prijs van de Every Day Lip Balms bedraagt € 15,75 per stuk.

lipbalm Orange Grace Pink Desire swatch

De look, met de verschillende lip balms.

Links de Orange Grace en rechts de Pink Desire. Uiteraard gebruikte ik voor deze look de concealer en beide highlighters.

Review: Sans Soucis Pure Glow Orange Grace Pink Desire FOTD swatch look

Qua prijs/kwaliteit verhouding vind ik de producten echt ontzettend goed! Qua ingrediënten word ik dan ook erg blij en qua uitstraling net zo. Chique en stevige verpakkingen in een prachtige kartonnen doosje verpakt.

Sans Soucis test niet op dieren, de producten bevatten geen parabenen en minerale oliën en is dermatologisch getest. Voor een gevoelig huidje is het een perfect merk.

Bij mij was het merk een aantal jaren geleden meer bekend vanuit de schoonheidsspecialiste branch maar gelukkig is het tegenwoordig heel goed verkrijgbaar zoals bij Douglas en uiteraard ook online op de site van Sans Soucis. Je kunt op de site terecht voor alle informatie over dit toch zeker wel bijzondere merk.

Leuk weetje: Sans Soucis betekend letterlijk “zonder zorgen”!

Heb jij al eens producten van Sans Soucis getest?

Liefs Heidi

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *