Rivièra Maison Herfst Collecties 2017

Het is weer die tijd van het jaar dat ik nieuwe Riviera Maison collecties aan je mag laten zien… yasss! Ik vertrok maanden geleden weer naar het prachtige pand in Amsterdam voor een heerlijk persontbijt en uiteraard de nieuwe collecties te bewonderen. Vandaag mag ik je de eerste 3 laten zien uit de najaarscollecties: Riviera Maison herfst collecties 2017

Door een fout wat ontstaan is bij mijn host zijn alle artikelen verdwenen. Ik heb gelukkig veel kunnen terugvinden maar helaas niet alles. De foto’s heb ik nog wel van deze 3 collecties en persevent echter geen eigen teksten meer. Geniet in ieder geval nog van de foto’s als inspiratie van deze collecties; Residenza, Amsterdam Loft en Primrose Hill! Liefs Heidi

Een heerlijke lange tafel met het PR-team en uitleg van Henk en Nico, onder het genot van een te lekker ontbijt!

Primrose Hill

Primrose Hill, gelegen tussen Regent’s Park en Camden, heeft de charme van een idyllisch dorp. Met slechts een paar straten en het centrum gevormd door Regent’s Park Road, deze kleine buurt is een must-see! Primrose Hill straalt charme en karakter uit. Een eclectisch stijl vervaagd met een chique touch wordt weerspiegeld in de straten. En dat is de gekke, mad-men stijl die maakt deze collectie is zo bijzonder aantrekkelijk en interessant. De textielcollectie van Primrose Hill is een verzameling van veel gekke prints gemaakt met mooie, gestikte materialen zoals fluweel en afgewerkt met details zoals corduroy of orale piping. Breng de jaren 60 terug, schat!

Riviera Maison herfst collecties 2017 Primrose Hill
Riviera Maison herfst collecties 2017 Primrose Hill
Riviera Maison herfst collecties 2017 Primrose Hill

Amsterdam Loft

Ontdek wat er schuilgaat achter de gevels van Amsterdamse grachtenpanden. Amsterdam Loft is een stijlvolle collectie met een rauw randje. Industrieel maar warm met een koele aanraking. Hoge plafonds met grote balken in een authentiek huis, met een no-nonsense kijk en voel. Een huis gemaakt voor het stadsleven, met een skateboard en een ingelijste kaart met een edgy effect aan de muur en een op maat gemaakte racefiets in de hoek. De casual Amsterdam Loft-collectie beschikt over robuuste materialen en strak geweven katoen in mooi kleuren waarvan diepe tonen van blauw en grijs zijn de belangrijkste elementen. Milaan

Riviera Maison herfst collecties 2017 Amsterdam Loft
Riviera Maison herfst collecties 2017 Amsterdam Loft
Riviera Maison herfst collecties 2017 Amsterdam Loft

Residenza

Milaan is een van de toonaangevende modehoofdsteden van de wereld en is synoniem met exclusiviteit en elegantie. In de straten van deze stad, de bella fi gura wordt zeer hoog gewaardeerd – een vlekkeloos uiterlijk is hier op elk moment van de dag essentieel! Deze stedelijke, maar toch is een chique levensstijl de inspiratie voor de Residenza themacollectie. Luxe textiel in een kasjmierlook gemaakt van zacht wol en fluweel – een collectie gemaakt voor de samenleving elegante. Stijlvolle verenaccenten in de vorm van prints en fijn borduurwerk en wollen biezen geven genade aan deze hoogwaardige, trendy collectie. Zachte crèmetinten mengen met witte tinten en chique grijs en afwerken het Residenza-thema. Ervaar de schoonheid van de Italiaanse levensstijl in de grote stad met deze tijdloze collectie.

Riviera Maison herft collecties 2017 2018 Residenza
Riviera Maison herft collecties 2017 2018 Residenza
Riviera Maison herft collecties 2017 2018 Residenza

In de volgende artikelen mag ik de wintercollecties en de kerstcollectie gaan laten zien!

Voor meer informatie over Rivièra Maison neem je kijkje op site.

Wat vind jij van deze 3 collecties? Welke is jouw favoriet?

Liefs Heidi

Bijna alle foto’s zijn door mij gemaakt, er ligt dus een copyright op. Wil je de foto’s gebruiken, vermeld dan bronnaam: www.fabulousfeelingblog.nl

(Visited 234 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
40 ⁄ 20 =


CommentLuv badge