Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Misschien heb je ooit weleens gehoord van het cosmetica concern Care Cosmetics, wellicht wel een hele bekende naam onder de bloggers en beauty specialisten. Het Nederlandse cosmetica bedrijf voert de meest prachtige merken en is marktleider op hun gebied. Wat op een zolderkamertje begon is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en betrok onlangs een luxueus en groot pand in Barendrecht. Ik mocht aanwezig zijn bij de officiële opening en aanschouwde een aantal nieuwe producten. Vandaag laat ik je een stukje van het pand, hun merken en een aantal nieuwe producten zien in dit verslag Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Onder het mom “Are you ready to be AMAZED” ging deze middag van start, Duco van Keipema, oprichter van Care Cosmetics, opende het pand officieel met een gouden knal! Helaas kon ik het moment niet vast leggen maar zulke momenten vind ik toch altijd ontroerend. Amazed was ik zeker!

Prosecco boom

Even genieten van een roze prosecco, the do know what women want 😉 hoe cute is die boom!

Duco van Keipema

Ik weet niet wat het is maar ik ben een sucker voor succesverhalen. Ik vind het altijd zo inspirerend om het verhaal te horen van een persoon die vanuit niets een groot en succesvol bedrijf opzet. Duco (hierboven) werkte voor zijn vader in zijn bedrijf, het valt nooit mee als zoon van de baas (ik weet hoe het is om voor je vader te werken, er wordt altijd anders naar je gekeken) vertelde hij. In een fax stuurde hij zijn ontslag en begon vanuit een zolderkamertje zijn bedrijf wat steeds verder uitgroeide tot een winstgevend succes. Grappig en boeiend, mooi als je zo kunt vertellen.

Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Vanuit niets werd het pand door een architect die meerdere panden heeft verzorgt voor Care Cosmetics een luxe, lichte en transparante werkomgeving omgetoverd. Ergonomische werkplekken, met 1 doel: zijn werknemers laten werken in een prettige ambiance. In deze CARE Experience staan alle merken mooi opgesteld.

Er worden trainingen gegeven in het pand in een mooie zen ruimte met een tal van behandelstoelen.

Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Duco is van mening dat wanneer je onder stress werkt het goed is je te kunnen ontspannen, zo kan hier het personeel even gebruik maken onder werktijd van de fitnessruimte. Uiteraard staat er de Pupa sportlijn mooi uitgestald.

Adventskalender Jean D'Arcel reviderm

Heb je ‘m al gespot, de aventkalender! Je ziet hier 2 merken: Jean D’Arcel en Reviderm (Reviderm is redelijk nieuw in het assortiment).

Payot Paris

De nieuwe lijn van Payot Paris. Ik heb 1 artikel van deze lijn meegekregen om te testen. Ik ben reuze benieuwd, het ruikt in ieder geval heerlijk bloemerig. Lees hier mijn review.

Matis Paris Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Een ander merk is Matis Paris, ook daar heb ik een mooi product van meekregen, ik kan weer heerlijk aan de test.

Maris Paris

Ook hier de nieuwe lijn van Matis Paris…

T. LeClerc
Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Dit vind ik zo’n mooi merk! Zij kwamen als eerste op de markt met bananenpoeder. Prachtige nieuwe lijn van T’ LeClerc. Ook hiervan vond ik iets in de perstas 😉

Ahava

Bij Ahava heb ik een bijzondere herinnering. Nog voor het op de Nederlandse markt lag, hebben mijn ouders vanuit Israël een pakket van deze dode zee producten meegenomen. Dit nieuwe pareltje is een deodorant, geen rommel maar doet puur wat het moet doen. Lijkt me erg fijn!

Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Een klein stukje uit de mega distributie hal, wat zal ik hier graag 5 minuutjes willen winkelen!

Persevent: Feestelijke opening Care Cosmetics

Niet te vergeten de goodiebag, 3 lipsticks, 3 nagellakken en een nagellak remover van Pupa Milano (ook met dit merk heb ik een historie), ik ben zo benieuwd naar de werking van alle producten! Ik hoop ze snel allemaal te kunnen reviewen voor je!

Ik heb vast nog niet alle merken opgenoemd maar ik weet wel dat ik ze allemaal mooi vind! Ik ben Care Cosmetics dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!

Naar welk merk ben jij benieuwd?

Liefs Heidi

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
21 + 3 =


CommentLuv badge