Riviera Maison winter collecties 2017

Wat moet je nog zeggen over een merk die al zoveel fans heeft (waaronder ik), elke keer sta ik weer met verbazing te kijken wat voor een prachtige collecties ze neerzetten en hoeveel dit gekopieerd wordt gezien het zo’n trendzetter blijkbaar is qua huisinrichting. Ik mag je vanaf vandaag weer 2 nieuwe wintercollecties laten zien, kijk geniet en bewonder van Amazing Allure en Blake Island University: Riviera Maison winter collecties 2017

Riviera Maison herfst winter 2017 2018

Amazing Allure

Amazing Allure staat garant voor chique, luxueuze en verfijnde materialen, die verwerkt zijn in prachtige kussens en throws. Organza, velvet, wol en faux fur in de meest prachtige ‘bestorven’ groentinten als winterolijf en vergrijsd eucalyptus, symboliseren het naderende einde van het seizoen en geven uw interieur die speciale allure.

Verkrijgbaar vanaf eind september

Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Amazing Allure
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Amazing Allure
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Amazing Allure
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Amazing Allure
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Amazing Allure
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Amazing Allure

De naam zegt het eigenlijk al, wat een chique collectie! Ik hou echt van faux fur, ik heb zelf meerdere kussens hierin (uiteraard ook van RM) ik vind het altijd iets warms geven aan je interieur. De plaids en in combinatie met het velvet en de koele groentinten geven je interieur echt een sprankeling met toch een rustige uitstraling. Ik vind dit echt een geweldige collectie!

Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Amazing Allure

Blake Island University

Jong, in de mode en klassiek: Blake Island University is geïnspireerd op de stijl van de Ivy League hogescholen aan de oostkust van de Verenigde Staten. De Blake Island University textielcollectie kenmerkt zich door een mix van klassiek textiel. Patchwork is aan de orde van de dag! Denim ontmoet tweed en ruiten en jerseystoffen worden gecombineerd met nylonaccenten en vormen zo een uniek patroon. De Amerikaanse college-stijl is all over en het kleurenpalet bestaat uit grijs- en bruintinten tot denim.

Verkrijgbaar vanaf eind oktober

Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Blake Island University
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Blake Island University
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Blake Island University
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 Blake Island University

Niet alle in kleding maar ook in het interieur zie je nog steeds veel ruitjes. Ik vind het wel iets chique’s en klassiek’s uitstralen. In de kleding vind ik het dan wat minder, ik zie mezelf niet met de houthakkers blouse met ruit lopen maar in huis vind ik het wel weer leuk! Blauw is, net als in de kleding, ook weer helemaal terug van weggeweest. Het mooie is dat je beide collecties heel goed met elkaar kan combineren. De bruine faux fur plaid met een ruitenmotief kussen. Of juist het diepblauwe met de koele tinten groen en zandtinten.

Zo lang als ik me kan herinneren heeft mijn oma pauwenveren in haar huis, stiekem heb ik ze altijd al willen meenemen, ik vind dat zo mooi! Ik vind het leuk om te zien dat dit weer terug gaat komen in het interieur, geweldig om te decoreren.

Riviera Maison herfst winter 2017 2018 eettafel

Ik wilde nog even een aantal foto’s met je delen van stukjes collecties die ik erg leuk vind. Bijna niet RM maar wel apart deze eettafel stoelen. Met die mooie lange houten tafel, windlichten en faux fur kussen en plaids creëer je toch die typische Rivièra stijl maar dan weer heel anders dan je gewend bent.

Riviera Maison herfst winter 2017 2018
Riviera Maison herfst winter 2017 2018 kaarsen

Voor onze lieve huisdiertjes is er ook genoeg verkrijgbaar. Ik vond dit zo’n leuk hoekje! Helemaal besteed aan mijn kleine Sophie is dit niet, maar gelukkig de drink- en eetbakjes wel.

Riviera Maison herfst winter 2017 2018 huisdieren hond kat

Persoonlijk ben ik dol op de keukenspulletjes van RM, ik vond dit ook zo’n gezellig hoekje, past helemaal in de Amazing Allure stijl.

Riviera Maison herfst winter 2017 2018 keuken accessoires

Volgende maand mag ik de kerstcollectie gaan laten zien, dat was voor mij helemaal liefde op het eerste gezicht maar daar moeten we dus nog even op wachten 😉.

Voor meer informatie over Rivièra Maison neem je kijkje op site. Kijk hier voor de herfst collecties 2017.

Wat vind jij van deze 2 collecties? Welke past het beste in jouw interieur?

Liefs Heidi

Bijna alle foto’s zijn door mij gemaakt, er ligt dus een copyright op. Wil je de foto’s gebruiken, vermeld dan bronnaam: www.fabulousfeelingblog.nl

(Visited 230 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *